Přejít k hlavnímu obsahu

Zdivočelé slepice a oslava dne žen míří do Fortnite pospolu

3. 3. 2022 | 18:33 Fortnite Update hry
I když zatím neunikly žádné zásadní změny na mapě nebo v dějové linii, ukázalo se pár zajímavých věcí. Týkají se především oslav Mezinárodního dne žen a nadcházející války mezi The Seven a Imagined Order. A zdivočelých slepic.
Halley a Leelah
Halley a Leelah
Zdroj: Epic Games

Na oslavu Mezinárodního dne žen 2022 ve Fortnite společnost Epic Games představuje dva nové vzhledy do hry s názvem Halley a Leelah. Není jasné, zda nějakým způsobem ovlivní děj nebo zůstanou jen jako skiny. Oslavu tohoto svátku Epic Games přináší do Fortnite poprvé ve své historii. Kromě skinů se Měsíc na oslavu této příležitosti proměnil v růžové srdce.

 

 

Brzy poté, co Imagined Order na ostrově zřídil svůj tábor, měli únikáři dojem, že se schyluje k válce. Jak se ukázalo, měli pravdu. Ve zvukovém klipu je The Scientist slyšet, jak mluví s Paradigm, kdy řekl: "Brzy budeme ve válce s Imagined Order. The Seven nás povede a upřímně doufám, že nás budeš následovat, až ten den přijde." Zatímco válka mezi dvěma frakcemi může začít už v příštích dnech, hlavní bitva proběhne bezpochyby někdy během příští sezóny. 


Aura je oblíbeným skinem od doby, co byla přidána. Vzhledem k jejímu elegantnímu stylu ji hráči hodně využívají i v kompetitivní hře. Nyní ji Epic Games dávají nový styl a všichni, kdo mají Auru ve svém inventáři, ho dostanou zdarma. Kromě nového stylu pro Auru získává oblíbený skin Joy také další styl. Vytvořil jej umělec DahjaCat a jedná se o první skin, který upozorňuje na onemocnění kůže vitiligo.

Zvěř byla představena již ve Fortnite kapitole 2 sezóny 6. Zahrnuje kance, vlky, žáby a slepice. Později i vrány. Když je zabijete, získáte z nich maso k léčení. V podivném zvratu událostí se však vývojáři rozhodli přidat do hry nový typ slepice. Ty ponesou zbraně, které budete moci získat jejich zabitím. Je tu také šance, že Klombos začne každou chvíli kýchat slepice. Jak dalece však nové slepice zapadají do příběhu nebo oslav Mezinárodního dne žen, to zatím není jasné.

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.