Přejít k hlavnímu obsahu

Úžasné gesto pro Ukrajinu! Co udělali hráči nejlepšího českého týmu?

4. 3. 2022 | 13:45 PUBG: Battlegrounds Zajímavost
Asi nikomu neutekl fakt, že na východ od nás probíhá konflikt vyvolaný Ruskem na Ukrajině. Spousta velmocí se proti tomuto kroku odradila a snaží se materiálně Ukrajině pomoci. Stejná podpora probíhá i v esportovém odvětví, kdy například nejlepší ukrajinský hráč světa ve hře CS:GO s1mple, daroval v přepočtu tři čtvrtě miliónů českých korun ukrajinské armádě. A podpora nechybí ani na české scéně.
Say No To War
Say No To War
Zdroj: Youtube: Daily New Qoutes

Hráči VIKÜRVI, mistři České republiky za rok 2021 a výherci posledního Grunex Masters, jsou zajisté to nejlepší, co naše domácí scéna v PUBG může nabídnout. Kromě toho, že jde o špičkové hráče, ukázali že mají srdce na správném místě. V době, kdy se množí obavy v rámci toho, co přijde z ruské agrese na Ukrajině, hráči VIKÜRVI poslali jasný vzkaz. Sestava ve složení Double (Say), KnorkiS (No), Nowikk (To) a Snooperinoo (War)  se rozhodla pro turnaj změnit své nicky, které ve výsledku tvoří slogan Say No To War.

Say No To War
Say No To War
Zdroj: Twitch spajKK

Tento vzkaz potvrzuje i samotný kapitán týmu PiXeL1K, který ač do turnaje nemohl nastoupit, přispěl na projekt ESPORTS FOR UKRAINE. O tomto projektu jsme vás již informovali, přes webovou stránku  EsportsForUkraine.com může lidem v nouzi pomoci každý, stačí si koupit speciální tričko či darovat jakýkoliv finanční obnos. Peníze nejdříve poputují na transparentní účet234720879/0600. Na konci každého dne bude částka vybraná v průběhu 24 hodin odeslána přímo na účet Velvyslanectví Ukrajiny v Praze. 

Je hezké vidět, že i kromě tohoto projektu, do kterého se zapojila přední tuzemské jména esportové scény, se k podpoře vyjadřují i samotní hráči. 

Esports for Ukraine
Esports for Ukraine
Zdroj: Esports for Ukraine
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!