Přejít k hlavnímu obsahu

Kontroverzní ruská streamerka: Narodila jsem se ve špatné zemi, a proto mám ban

5. 3. 2022 | 15:00 Twitch
Twitch streamerka Mira není zrovna beránkem. Několikrát dostala ban, naposledy loni v říjnu za nahotu. Poslední ban dostala i včera, 4. března. Důvodem je prý její ruský původ, nikoliv pochybení z její strany.
Zabanovaná streamerka Mira
Zabanovaná streamerka Mira
Zdroj: Twitch.tv/Mira

Twitch streamerka s přezdívkou Mira, původem z Ruska, je kontroverzní osobou. V minulosti dostala několik zákazů na různých platformách, hlavně pak na Twitchi. V brzkých ranních hodinách obdržela další ban, který by měl být permanentní. Kdo by čekal, že streamerka pokojně přizná svou chybu, omluví se a třeba přejde na YouTube, nemohl by být více vzdálený pravdě. 

Mira se na Twitteru obula do Twitche. Přesto, že důvod svého banu prý nezná, dokázala si ho „domyslet" sama. Jak sama napsala, na vině je prý její původ. Věří, že momentální konflikt na Ukrajině může za její blokaci nejen na Twitchi, ale i na Instagramu a Twitteru.

“Neudělala jsem žádnou zk***enou chybu. Nic na zas**ném Instagramu, ani k**va na Twitchi a už vůbec ne v pitomém Rusku. Narodila jsem se ve špatné zemi, omlouvám se,
vyjádřila se živě na YouTube Mira.

Mira dále pokračovala s tím, že Twitch si zkrátka něco musel najít, ať už její omylem ukázanou nahotu, nebo nová pravidla platformy.  Streamerka pak pokračovala na Twitteru, že byla odstřihnuta od okolního světa, kvůli banu na Twitchi a Instagramu (v době psaní článku to vypadá i na zabanovaný Twitter) a být Rusem/Ruskou je tak skutečně nevyhovující.

Mira se pravděpodobně inspirovala Dr Disrespectem a kontaktovala právníky, aby společně zjistili, co může za její blokaci. Na základě pravidel komunity si streamerka odnesla ban i loni v říjnu za nahotu na streamu. Jestli se na Twitch, Instagram či Twitter někdy vrátí a jestli za to skutečně může její původ, je otázkou.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, BAN
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.