Přejít k hlavnímu obsahu

Vlastní alkohol a unban na Twitchi, tak zní plány Dr Disrespecta pro rok 2022

2. 1. 2022 | 18:23 Zajímavost
Přesto, že Dr Disrespect je už nějakou dobu zabanovaný na Twitchi a streamuje na YouTube, rád by se do svého bývalého domova znovu podíval. Dokazuje to i fakt, že má v plánu se s Amazonem soudit. Ve svých plánech pro rok 2022 odhalil, že by, vedle výroby vlastního bourbonu, chtěl obrovské finanční vyrovnání a unban. Od koho si asi můžeme domyslet.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: MLG

V roce 2020 jsme dostali spoustu nemilých a překvapivých informací. Pandemie Covidu-19, vydání nových konzolí PlayStation 5 a Xbox SeriesX/S, nebo zabanování Guye "Dr Disrespect" Beahma na platformě Twitch. V listopadu minulého roku se odvážil o banu promluvit a vyjádřil se ve smyslu: „Budu se s nimi [Twitchem] soudit a vytřískám z nich pořádný prachy!“ Přesto, že soud s Twitchem zajímá asi všechny doktorovy fanoušky, samotný Disrespect má pro rok 2022 další plány.

Streamování je jistě krásné a pěkně vynášející povolání, Doc se plánuje zaměřit i na další věci. Vedle vývoje nové hry ve svém Midnight Society bude vyrábět svůj vlastní bourbon, uspořádá Doc Con 2022 nebo – a teď se podržte – získá  obrovský balík peněz z vyrovnání a dosáhne svého odbanování na platformě. Přesto, že Doc neupřesnil, na jakou stránku odkazuje, jistě je všem jasné, že se jedná právě o Twitch.

Pokud Doc a jeho právníci skutečně dosáhnou na odebrání permanentního trestu, a co víc, na vyrovnání, bude to pro celou Twitch scénu obrovský úspěch a třeba dojde i k nějakému zlepšení, aby streameři nemuseli utíkat na YouTube.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.