Přejít k hlavnímu obsahu

Konkurence pro Activision? Dr Disrespect zakládá vlastní herní studio

16. 12. 2021 | 13:29 Zajímavost
Bývalý Twitch streamer Dr Disrespect vedle tvorby rád fušuje do her. V minulosti pracoval například na některých dílech Call of Duty jako game designér, později jako manažer komunity pro Sledgehammer Games. Své nabité zkušenosti nyní chce využít, aby převálcoval nynější oblíbený žánr battle royale a vytvořil svou vlastní hru.
DrDisrespect
DrDisrespect
Zdroj: YouTube/DrDisrespect

Když jsme pár měsíců zpátky informovali o Dr Disrespectovi, který má v plánu založit si své vlastní studio a jít do boje se hrami jako Fortnite, Warzone a dalšími, nenapadlo by nás, že vše bude mít tak rychlý spád. Doc totiž pár dnů zpátky oznámil, že nové studio, pojmenované Midnight Society, je založené a shání pracovníky.

Samotný Disrespect již některé ze svých bývalých kolegů naverboval. Spoluzakladatelem je Robert Bowling, šéfem celého studia je Quin Dell-loyo a režisérem bude Sumit Gupta . Post CEO obsadí Ryan Thompson a gameplay inženýra Eric Hallquist. O marketingovou a PR stránku firmy se bude starat HB Duran.

Bowling pracoval jako komunitní a kreativní manažer pro Infinity Ward, Dell-loyo pro změnu jako sandbox designér pro Halo Infinite. Samotný Doc má na kontě kariéru komunitního manažera pro Sledgehammer Games a je podepsaný pod dvěma díly Call of Duty.

Studio Midnight Society roste velmi rychle. Na oficiálním Discordu je takřka 30 000 lidí,  jeho Twitter odebírá skoro 100 000. Na oficiálních stránkách jsou k mání pozice vývojářů, mezi nimi designér soubojů, úrovní a další. Pokud tak chcete pracovat pod Docem, zde máte skvělou možnost. Uvidíme, zdalipak studio za několik let převálcuje tak populární tituly jako Fortnite, PUBG nebo Warzone.

Zdroj: msn.com
Štítky: Dr Disrespect
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.