Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect zakládá své vlastní studio, chce převálcovat Fortnite a další

11. 8. 2021 | 16:33 Twitch.tv
Pro všechny fanoušky Dr Disrespecta máme dobrou zprávu. Rozhodl se založit si své vlastní herní studio a převálcovat battle royale hry jako Apex Legends nebo Warzone. V tom mu mají pomoci influenceři a partnerství s BoomTV a k tomu také hledá ředitele svého studia. Takže pokud zrovna hledáte práci, směle do toho!
Docův Twitter
Docův Twitter
Zdroj: Twitter

Když před časem Dr Disrespect na svém streamu ukázal složku nazvanou "GameIdea_1", všichni jeho diváci se potichu divili, co vyvíjí. Před pár dny sebrali odvahu a Doca se zeptali. Ten jim ochotně složku ukázal a odtajnil svůj plán i s obrázkem, který nesl název "Vertical BR". 

Docův "Vertical BR"
Docův "Vertical BR"
Zdroj: Dr Disrespect

Jeho idea je taková, že místo toho, aby hráče naháněla nějaká zóna (koukáme se na vás, všechny battle royale tituly), hráč bude začínat dole na mapě, odkud se bude šířit oheň. Hráčovým úkolem tak bude stoupat nahoru a u toho zastavit své protivníky. I přesto, že je Doc velmi zkušeným v oboru herního vývojářství - pracoval jako komunitní manažer a level designer pro Sledgehammer Games a navrhl mapu a svůj skin pro Rogue Company - nezvládne to vše sám. Proto také hledá ředitele svého studia, který vývoj spolu s ním bude řídit.

Studio by rádo udržovalo silné pouto s ostatními tvůrci obsahu a cílí na "mega influencery", aby mu poskytli dostatečnou mediální podporu. Docův plán je tak jasný. Sesadit z trůnu battle royale her pecky jako PUBG, Fortnite, nebo třeba Apex Legends a Warzone.

Zdroj: ginx.tv
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.