Přejít k hlavnímu obsahu

Další nová sekce u nEophyte

22. 1. 2008 | 11:15 Další nová sekce u nEophyte
Do multiklanu nEophyte přijíždí nová sekce na čtyřech kolech. Dnešním dnem vstupuje do multiklanu nEophyte sekce ve stále populárnější závodní hře - Trackmania Nations. Pojďme si tedy představit jednotlivé členy a další podrobnosti.. Po "rozpuštění" herního klanu faB nEophyte oslovili elitního hráče Sandra s konkrétní nabídkou a otázkou, zda by nechtěl reprezentovat náš team v duelových soutěžích TMN. Po několika dnech jednání jsme se nakonec k oboustranné spokojenosti dohodli na přestupu celého teamu, čítajícího aktuálně celkem 8 jezdců. Trackmania se tak stává již druhou závodní hrou v multiklanu nEophyte. Bohužel Need For Speed sekce je již nějakou dobu neaktivní - především kvůli pracovnímu vytížení fenomenálního jezdce Queena. A tak se TMN, jak doufáme, stane aktivní a viditelnou závodní sekcí, která bude reprezentovat naše barvy jak v duelových, tak i v teamových soutěžích doma i v zahraničí. A já již v tento moment "předávám slovo" hráči s nickem Abu, který bude v teamu plnit i funkci redaktora a který pro Vás shrne vše potřebné ..
Výchozí obrázek

Do multiklanu nEophyte přijíždí nová sekce na čtyřech kolech. Dnešním dnem vstupuje do multiklanu nEophyte sekce ve stále populárnější závodní hře - Trackmania Nations. Pojďme si tedy představit jednotlivé členy a další podrobnosti..

Po "rozpuštění" herního klanu faB nEophyte oslovili elitního hráče Sandra s konkrétní nabídkou a otázkou, zda by nechtěl reprezentovat náš team v duelových soutěžích TMN. Po několika dnech jednání jsme se nakonec k oboustranné spokojenosti dohodli na přestupu celého teamu, čítajícího aktuálně celkem 8 jezdců. Trackmania se tak stává již druhou závodní hrou v multiklanu nEophyte. Bohužel Need For Speed sekce je již nějakou dobu neaktivní - především kvůli pracovnímu vytížení fenomenálního jezdce Queena. A tak se TMN, jak doufáme, stane aktivní a viditelnou závodní sekcí, která bude reprezentovat naše barvy jak v duelových, tak i v teamových soutěžích doma i v zahraničí. A já již v tento moment "předávám slovo" hráči s nickem Abu, který bude v teamu plnit i funkci redaktora a který pro Vás shrne vše potřebné ..

Jistě jste už zvědaví, kdo za nEophyte bude od nynějška brázdit okruhy na stadionu. Pojďme si tedy naše nové drivery představit trochu blíže. Fanouškům TmN bude jistě stačit, když řeknu, že se do dresů nEph převléká tým, který ještě donedávna hájil barvy rozpadlého týmu faB. Po jeho rozpadu hráči zůstali spolu a vrátili se na okamžik k týmu hoWNoir, tedy týmu, za který jezdili před vstupem do faB. Brzy se však naskytla nabídka, která se na poli českého progamingu neodmítá. Za nedlouho poté se tak za kluky z CS teamu přesouvá dalších 8 bývalých hráčů faB.



Přesuňme se tedy nyní k jednotlivým hráčům týmu. Osu týmu tvoří čtveřice hráčů, která spolu jezdí již přes rok a půl, tedy někdy od podzimu 2006, kdy se spolu v českém národním týmu sešli při Nations Cupu 2 jezdci pomalu pohasínajících týmů hoWned a Noir. Těmito hráči byli Abu, Matrik, Sandro a DaVes. Po Nations cupu spolu založili tým hN a stali se na českých stadionech téměř neochvějným vládcem. Za doby hN spolu stihli vyhrát několik týmových turnajů, převážně českých a DaVes se Sandrem si stihli vytvořit také poměrně kvalitní renomé i v Evropě, které DaVes završil vyrovnaným soubojem s Tonim ve finále české ESWC kvalifikace. Nakonec však byl Toni ten šťastnější a do Paříže cestoval on. Za doby hN do týmu přibyli další kvalitní jezdci, z nichž se v kádru až dodnes udrželi Scary a Lomich. Éra hoWNoir byla ukončena triumfem našich hráčů na UGT v Litoměřicích, kde se hráči dohodli se Skalárkem na angažmá ve faB.



Od 10/2007 se tedy náš tým prezentoval pod křídly faBeri Bellatores. Za doby faB přišel také asi nejvýznamnější úspěch na mezinárodní scéně, kdy se nám v nejprestižnějším týmovém turnaji STC podařilo obsadit skvělé 3.-4. místo. Při cestě do semifinále se nám povedlo vyřadit několik skvělých týmů, mimo jiné i aAa, reprezentovaný asi nejznámějším českým hráčem Tonim. Za doby faB se do týmu připojili další dva skvělí hráči – Koks a yazoo, s nimiž je naše sestava kompletní. V úspěších jednotlivců faB éry stojí za zmínku triumf našich hráčů na UG GB finále, kterého se účastnilo 5 našich borců z celkového počtu 8 nejlepších. Právě ukončené STC pak pro nás znamenalo proražení na poli mezinárodní scény. Dobré jméno však budeme muset již brzy obhájit v týmovém turnaji TNA, do kterého je znovu přihlášena téměř celá světová špička.

 




sestava nEophyte.TMN tedy vypadá následovně ::
Tomáš “nEph.Sandro“ Počta - leader
David “nEph.DaVes“ Šmejkal
Patrik “nEph.Matrik“ Majer
Martin “nEph.Abu“ Kadlec
Jan “nEph.Scary“ Novotný
Michal “nEph.Lomich“ Bělohounek
David “nEph.Koks“ Hlinšťák
Jakub “nEph.yazoo“ Křepelka

Mezi nejvýznamější dosavadní úspěchy týmu a našich hráčů patří například:
Jednotlivci :

UGT: 1.Sandro , 3.DaVes, 4.Scary

GB Lan: 1.Sandro, 3.DaVes

MZH: 1.DaVes, 2.Sandro , 2.Abu, 3.Matrik

ESWC národní finále: 2.DaVes

Týmové úspěchy :

hN cup : 1.místo
UG cup: 1.místo
STC4: 3.-4.místo

Především pro ty, kteří o TMN ještě neslyšeli jsme si připravili i ukázku naší jízdy z nedávno proběhlého GB LAN. Tu si můžete stáhnout zde, v záznamu herní TV PG24.

>>> LINK <<<

Pro zajímavost jsem připravil ještě rozhovor s jedním z našich jezdců a to s Matrikem, jehož jsem si vybral, protože s ním po brázdím dráhy po stadionech téměř od počátku vydání TmN v únoru roku 2006

Abu: Zdravím Matriku, otázky typu "osobní život, holky" a podobně vezmeme jen stručně, protože je jasný, že na podobný věci nemáš kvůli neustálému tréninku čas, takže tě poprosím jen o krátký představení.

Matrik: Ahoj, zdravím. Jmenuju se Patrik Majer, bydlim kousek od Prahy, je mi 18 a už 2 roky života mrhám tim, že hraju TMN.

Abu: A to je všechno? Je ti čerstvých 18, nehrozí u tebe, že v návalu radosti z dospělosti zanevřes na TmN a začneš utápět svůj talent po hospodách? :)

Matrik: Myslim, že jsem těsně před utonutím =D , ale zatim se to ještě dá zvládat a nemám vážnější problémy všechno stíhat.

Abu: Aha,tak to je dobře. Takže ani po dvou letech TmN u tebe nehrozí ztráta motivace? Nemůžeme se tedy dočkat brzkého přechodu do inactivity ?

Matrik: Ne, to vůbec nehrozí. Teda snad=D Ta hra už se stala nedílnou součástí mého života=D. A poslední dobou zažívá TMN docela rozmach, pořád je co jezdit a jsou i celkem kvalitní ceny=D Novou motivací může být i příchod do nEophyte a s tím i víc chuti do tréninku a zdokonalování mýho "skillu".

Abu: No, tvůj “skill“ snad radši nebudem rozebírat:D Ale dostáváme se tím k tý “proklatý“ hře... Popiš nám nějak stručně, jak ses k ní dostal, čím tě chytla, a jaký byly tvoje noobský začátky.

Matrik: Tak Trackmanii jsem znal z předchozích dílu TMS a TMO (jen dema) a líbila se mi rozmanitost hry a to, že se nehraje pořád na stejných mapách, čímž si zachová svojí nesmrtelnost K TmN jsem se dostal někdy v březnu 2006 a oťukával jsem si, co hra zvládne. Postupem času jsem se začal umisťovat na předních příčkách na serverech a po chvíli jsem se jakousi šťastnou náhodou stal členem clanu, který v té době byl opravdu jen o tom, že člověk měl tag před nickem. Přesto to byl posun, protože hoWned v tý době mělo alespoň trošku zvuk. Opravdový zlom pro mě byl ale až Nations Cup, kde nás hráč Toni zasvětil do opravdového kolotoče turnajů v TMN a ukázal nám v čem tkví to pravé kouzlo TMN scény.

Abu: A v čem je právě to kouzlo? Co ti Toni dal v tom zmíněným Nations Cupu?
Matrik: Slidování=D

Abu: Hm,slidování...Takže předpokládám, že tvý vrcholný okamžiky přišly až někdy po "objevení" slidu, takže někdy v roce 2007? Co považuješ za svůj vrchol v TmN?

Matrik: Máš pravdu, rok 2007 pro mě byl asi nejuspěšnějším. Jak pro mě, tak pro celý tým. Nedávno jsme se dostali do TOP 4 týmů na celosvětovém turnaji STC. A můj uspěch? Asi učast na nedávném UG GB Lanfinále, kde jsem se dostal do finále WB.

Abu: Kde tě o bod vyřadil Hakkii:D No, ostudu sis rozhodně neudělal, ale asi tě to malinko rozladilo...Ještě by mě zajímalo, víme o tobě, že rád stavíš mapy - co ti přijde zábavnější - mapu postavit nebo na ní jezdit?

Matrik: Spíš mapy teď víc kritizuju, jakmile to neni můj styl, tak nadávám=D Ale tak řek bych, že mám větší radost, když se trať líbí a jezdí se na ní a lidi si o ní povídaj.To zní trochu jak nějaká uchylka=D

Abu: Takže tak trošku egoismus...:D No, tvoje mapy jsou teď docela v kurzu....Paradoxní je, že na nich občas i sám jezdíš turnaje. Nepřijde ti to divný? Nezaznamenal jsi trošku závisti nebo stížnosti na to, že máš nějakou výhodu, když si mapu postavil? Znalost mapy, všech vychytávek a tak

Matrik: Myslim, že na úrovni, na který to jezdíme už to neni poznat. Např. Sandro dá do 10ti minut lepší čas než já za 5 dní. Takže bych to nebral jako nějakou velkou výhodu. Maximálně odpadá seznamování se s tratí. No a já bych se rád taky dneska vykoupal, takže další otázka už nebude a ty se se mnou hezky rozloučíš. Viď Abu=D

Abu: No, necháme tedy už soupeře soupeřem a pomalu se spolu rozloučíme. Na závěr bych se ještě rád zeptal, jak to s TmN vidíš v roce 2008, jaký máš ambice a co bys chtěl dokázat

Matrik: Tak vrchol asi bude Invex pro každýho. Pro Pár vyvolených možná i ESWC. Jinak bude určitě dostatek menších turnajů, jak týmových, tak pro jednotlivce, takže šanci ukázat se v barvách nEph určitě dostanu=D

Abu: Takže já děkuju za rozhovor a přeji hodně úspěchů v novém roce a novém týmu

Matrik: Taky děkuju za rozhovor, mějte se fajn a díky nEophyte za důvěru, co do nás vložili.

Článok prevzatý zo stránok www.neophyte.cz. Autori: Tbr a Abu.