Přejít k hlavnímu obsahu

25 milionů hodin, tolik strávili diváci na streamech Dr Disrespecta

12. 3. 2022 | 18:28 YouTube
Dr Disrespect před nedávnem napsal, že jeho spor s Twitchem považuje za vyřízený. To, že by se na platformu někdy mohl vrátit samozřejmě je ve hře. Proč by to ale dělal, nám po pohledu na jeho statistiky za poslední rok na YouTube není jasné.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube.com/DrDisRespect

Guy "Dr Disrespect" Beahm je jednou z nejznámějších osobností Twitche. Sám sebe korunoval na tvář platformy a než v roce 2020 dostal ban, možná tomu tak bylo. Jak ale nedávno odhalil, jeho spory s Twitchem jsou uzavřené. Ze statistik Stream Hatchet to ale vypadá, že nemá žádný důvod se na streamovací platformu vracet – na YouTube si vede naprosto neuvěřitelně.

Informace, které Stream Hatchet odhalilo, mapují období mezi lednem 2021 a lednem 2022. Pokrývají tak měsíc po měsíci počtem diváků. Z grafu na Twitteru je tak možné vyčíst, že nejvíce diváků měl za měsíc listopad, 2,69 milionů. Nejhůře si vedl naopak v červenci, kdy číslo dosáhlo pouze na 1,03 milionu. 

Jednoduchou matematikou také zjistíme, že průměr za celý rok je 1,95 milionu diváků. V porovnání s lednem 2021 a 2022 jr zřejmé, že Dr Disrespect si polepšil o 740 000 diváků, procentuálně tedy o 48,7 %. Statistiky neunikly ani pozornosti doktora a ten tak sdílel tweet o tom, že je silný, vysportovaný a vypadá skvěle. Zkrátka plné balení.

Nelze tedy říct, že by si streamer přechodem na YouTube Gaming pohoršil. Právě naopak. Zatímco na Twitchi dosáhl na průměrném streamu na 388 000 diváků, na YouTube je na krásných 500 000. Tak jako tak je vidět, že za Dr Disrespectem půjde jeho fanouškovská základna skutečně kamkoliv.

Zdroj: Dexerto.com
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.