Přejít k hlavnímu obsahu

Převezmou Dr. Slone a IO Tilted Towers?

15. 3. 2022 | 11:15 Fortnite Spekulace
Zdá se, že Tilted Towers jsou ve Fortnite znovu v nebezpečí. Po fámách a spekulacích o tom, že se lokace změní v trosky, se zdá, že to nejhorší se může stát skutečností.
Tilted Towers
Tilted Towers
Zdroj: Epic Games

Po poslední aktualizaci v 19.50 se po celé mapě začaly objevovat další propadliny. Nejnovější se vytvořila pod Seven Outpost VI a zcela zničila budovu a trezor.

To vyvolalo u fanoušků spíše obavy, protože to je místo co by kamenem dohodil od Tilted. Nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o poslední propad v souborech hry, je nepravděpodobné, že se ještě něco stane. Alespoň po zbytek této sezóny.

I když lze namítnout, že Epic Games tak brzy Tilted Towers nezničí, nic jim nebrání v jejich poškození. S nadcházející válkou mezi Imagined Order a The Seven bude krajina ostrova zcela jistě ovlivněna.

Přestože se The Seven bude ze všech sil snažit vyhnout poškození infrastruktury, Imagined Order se o totéž opravdu nestará. Vzhledem k četným propadlinám, které se objevují po celém ostrově, je zřejmé, že plánují zničit vše, co jim přijde pod ruku.
 

Fornite propadlina
Fornite propadlina
Zdroj: Epic Games

Vráťme se ale k hlavní otázce. Co se stane s Tilted Towers? No, zatím to není známo, vzhledem k tomu, že se nachází uprostřed mezi The Sanctuary a Covert Cavern frakce, která ho stráží pro jejich strategický prospěch. Ve skutečnosti se může Imagine Order pokusit zachránit Tilted Towers a zabezpečit jej. To jim umožní vytvořit předsunutou základnu, ze které budou moci udeřit na The Seven. 

S přihlédnutím k tomu, jak strategicky důležitá je lokalita i pro The Seven, ji mohou vývojáři přeměnit i na IO pevnost. Vše je však třeba brát s jistou dávkou optimismu a spekulace. Možná bude Tilted Towers zničen, možná ho obsadí Imagine Order, nebo se možná nestane vůbec nic. Hráči si na konkrétní obrázek budou muset počkat do další sezóny Fortnite.
 

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.