Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli ve spolupráci s Riot Games pořádá vlastní TFT turnaj pro CZ/SK komunitu

15. 3. 2022 | 07:00 Teamfight Tactics Turnaj
Taková iniciativa domácí scéně chyběla. Elitní hráč několika titulů se spojil s Riot Games a pro domácí komunitu přináší týdenní turnaje s hezkým prize poolem pro ty nejlepší. Celkově se v přepočtu rozdá přes 30 tisíc korun.
TFT Turnaj
TFT Turnaj
Zdroj: Challengermode

Oldřich "Faeli" Mahdal nám společně s Riot Games přináší CZ/SK turnaje ve hře Teamfight Tactics (TFT). Turnaje bude Oldřich pořádat každý týden. Kvalifikace budou probíhat konkrétně každý čtvrtek od 19:00. Kapacita pro kvalifikace je neomezená, může se tedy přihlásit libovolný počet hráčů. Každý hráč bude hrát sám za sebe, v jedné hře bude tedy klasicky 8 hráčů. Každý kvalifikační turnaj  určí 4 nejlepší hráče, kteří postoupí do sobotního finálového souboje.

Finálové klání, které proběhne v klasickém hře osmi hráčů, se bude odehrávat každou sobotu od 19:00 (kromě předem oznámených změn) ve formátu Bo4. Kvalifikovat se do finále mohou pouze vítězové ze čtvrtečního postupového turnaje. Tyto čtyři výherce z kvalifikace ve finále doplní sám Faeli, 2 hráči z minulé finálové soboty, kteří se umístili na třetím a čtvrtém místě a 1 wildcard.

Co se týče prize poolu, ten bude každý týden stejný. Ten, kdo se umístí na první příčce vyhraje 100 eur, druhé místo pak vyhraje úctyhodných 50 eur. Hráči, kteří se umístí na třetím a čtvrtém místě, mají volnou vstupenku do finálového kola následujícího týdne.

Termíny:

  • Kvalifikace #1 - 17. 3. 19:00
  • Finále #1 - 19. 3. 10:00 (změna času)
  • Kvalifikace #2 - 24.3. 19:00
  • Finále #2 - 28. 3. 19:00 (změna dne)
  • Kvalifikace #3 - 31.3. 19:00
  • Finále #3 - 2.4. 19:00
  • Kvalifikace #4 - 7.4. 19:00
  • Finále #4 - 9.4. 19:00
  • Další termíny budou přidány (pravděpodobně 4 další týdny)
Riot Games by chtěli podpořit esport v mikroregionech EUNE, takže kromě pěkného prize poolu, který nám poskytli, tu jde i o hledání nových talentů. Snažili jsme se turnaje nastavit tak, aby ve finálových bojích dostalo šanci co nejvíce různých jmen, proto 1. a 2. místo nepostupují do dalšího týdne a musí se případně znovu kvalifikovat, nebo nechat šanci dalším hráčům, tak se k nám přijďte ukázat!
vyzývá hráče Oldřich "Faeli" Mahdal

Pokud budete mít možnost svůj zápas streamovat, můžete využít Faeliho Discord a ukázat tak svou hru na oficiálním streamu.  Jeden vybraný hráč, který bude svůj proces živě streamovat na discordu, má možnost být náhodně zvolen do finále právě jako zmíněný wildcard.