Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší sezóna v historii. Tradiční organizace se trápí, play off je téměř nereálné

17. 3. 2022 | 18:30 League of Legends Reportáž
Organizace TSM je od počátku nedílnou součástí amerického LCS. Celek dříve známý jako Team SoloMid je v lize historicky nejúspěšnějším. Jenže rok 2022 se zapíše do jeho kroniky černým písmem. Skóre 2-11 a jasně poslední místo je jako z nejhorší noční můry fanoušků TSM. Nově složená sestava boří nešťastné rekordy.
TSM se nedaří
TSM se nedaří
Zdroj: Colin Young-Wolff/ESPAT

„Hrají tak špatně, že se budu divit, jestli neskončí jedenáctí z deseti týmů.“ Komentář jednoho z fanoušků dokonale vystihuje momentální formu TSM. Není to vůbec dobré. Pokud budou TSM pokračovat v podobné formě, mohou se stát nejhorším týmem základní části LCS od jara roku 2015. Tehdy zvítězil Team Coast pouze jedinkrát.

TSM sice zbývá odehrát ještě pět zápasů, když se ale podíváme na jejich soupeře, pouze souboj s Immortals naplňuje fanoušky jakousi nadějí. Jenže i více výher by bylo slabou náplastí.

Historická organizace může být první, která přijde o šanci na postup do play off. Pokud v neděli Evil Geniuses porazí Dignitas a zároveň TSM padnou v boji s Cloud9, nemůžou již Chawyho svěřenci do top 6.

Problémů uvnitř TSM je nespočet. Od obvinění vůči vlastníkovi organizace Reginaldovi až po šachy na pozici supporta. To vše se sčítá a rezultuje v implozi týmu. Dokáží se TSM vrátit do sezóny?

Zbývající zápasy TSM v LCS Spring 2022:

20. 3. 0:30 - TSM - C9
21. 3. 1:30 - Immortals - TSM
26. 3. 3:30 - TSM - 100 Thieves
27. 3. 1:30 - TSM - Counter Logic Gaming
28. 3. 2:30 - TSM - Team Liquid

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).