Přejít k hlavnímu obsahu

Další ikonická znělka je na světě! ESL Gaming představují svojí novou hymnu

19. 3. 2022 | 16:53 Zajímavost
Dlouholetý gigant na poli turnajových organizátorů ESL Gaming se zas a znova posouvá dopředu. Společně s hudební produkcí MassiveMusic se totiž rozhodli vytvořit unikátní hymnu, která bude tuto společnost reprezentovat. Kromě dvouminutové hymny představili také dvě zkrácené verze. 
ESL
ESL
Zdroj: ESL Gaming

Spousta dnešních společností, hlavně napříč sporty, si již před několika lety uvědomila, že vizuální identita jejich firmy není to jediné, s čím chtějí být spojování. Důležitá je totiž i zvuková stránka celé věci a v dnešní době má svoji hymnu už celá řada společností a asociací. Zdárným příkladem autentické hymny může být Formule 1 nebo třeba Liga mistrů UEFA.

Při poslechu těchto ikonických skladeb vám je hned jasné o koho nebo o co se jedná, a právě o tuto věc nyní usilují i ESL Gaming. Ti se totiž rozhodli posunout zase o krůček dopředu a společně s hudební agenturou MassiveMusic vytvořili unikátní hymnu, která bude celou společnost reprezentovat. Kromě samotné zhruba dvouminutové hymny si pro své diváky připravili i dvě zkrácené verze. Tyto verze budou sloužit jako pomyslná loga jejich značky, a aby toho nebylo málo, tak všechny tyto zvukové nahrávky budou fungovat v různých módech podle toho, o jaký obsah či turnaj se bude jednat.

„Jsem nadšený, že mohu našim fanouškům představit zvukovou identitu ESL. V posledních letech jsme světu řekli, že našim účelem je vytvoření světa, kde každý může být někým skrze esport,“ takto se nechal slyšet Rodrigo Samwell, CCO ESL Gaming a dodal: „Ukázali jsme, jak vypadáme s naší vítěznou vizuální identitou a teď ukážeme, jak budeme znít.“

Štítky: ESL Gaming
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.