Přejít k hlavnímu obsahu

Smooya zůstává na domovské scéně. Britský sniper zkusí angažmá v ITB

19. 3. 2022 | 17:25 Counter-Strike 2 Přestup
Jedno ze dvou volných míst v celku Into the Breach už zná svého majitele. Smooya stráví v týmu minimálně měsíc, následně se rozhodne, zda bude spolupráce pokračovat, či nikoliv.
Smooya přestupuje
Smooya přestupuje
Zdroj: Into The Breach

Dosavadní sniper Yaroslav „isk“ Issakov byl posazen na lavičku, právě jeho má smooya nahradit. Změna v sestavě není úplným překvapením, britský hráč už dříve za iska zaskočil v zápase proti českému celku eSuba nebo týmu KOVA. Sestava ale stále není kompletní, na lavičku zamířil také Kirk „⁠Tadpole⁠“ Stephens.

Smooya se k ITB připojuje na měsíční zkušební dobu. Doufáme, že je to začátek něčeho většího a významného pro britskou CS:GO scénu. Nechme se překvapit, kam tato cesta nakonec povede,“ okomentoval změnu v základní sestavě manažer týmu Marvin „Punico“ Matthes.

Nové angažmá talentovaného AWP hráče přichází po bouřlivém konci ve fnatic. Na slibný začátek roku 2021 fnatic nedokázali navázat. Před startem kvalifikace na PGL Major v Antverpách došlo na lámání chleba a fnatic se se smooyou definitivně rozloučil.

Nechvalné působení ve fnatic ale může být zapomenuto, Owen „smooya“ Butterfield má nyní šanci zazářit v ITB. Kdo bude finálním pátým článkem nadějné sestavy se dle vyjádření samotného týmu dozvíme již brzy.

Aktuální sestava Into the Breach:

 Velká Británie Cai „CYPHER“ Watson
 Velká Británie William „dobbo“ Dobson
 Velká Británie Adam „Adam9130“ Ahmad
 Velká Británie Owen „smooya“ Butterfield (zkušební doba)

 Portugalsko Gustavo „Juve“ Alexandre (trenér)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).