Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vs. SINNERS! Jak vypadá rozlosování Tipsport CS:GO Bratislava?

22. 3. 2022 | 15:15 Counter-Strike 2 Preview
První velká zkouška sezóny čeká domácí týmy už na konci měsíce. Ve středu 30. března vypukne Tipsport CS:GO Bratislava, na sobotní a nedělní vyvrcholení před živým publikem se ale mohou těšit jen ti nejlepší. Velice důležitá tak bude skupinová fáze, kterou jsme rozlosovali na závěr streamu z uzavřené kvalifikace.
Cannie a Miley losovali týmy z 1. koše
Cannie a Miley losovali týmy z 1. koše
Zdroj: PLAYzone

Tipsport CS:GO Bratislava se blíží raketovým tempem. Po dvojici pozvaných týmů SINNERS a ENTERPRISE jsme během víkendu poznali také čtveřici úspěšných celků z uzavřené kvalifikace – eSuba, Entropiq Prague, Sampi.Tipsport a Dynamo Eclot. Startovní rošt doplňují poprvé v historii zahraniční týmy, Apeks a Budapest Five. Věříme, že premiérová účast mezinárodních týmů opět pozvedne prestiž seriálu MČR.

Ihned na závěr nedělního streamu z uzavřené kvalifikace jsme se uchýlili k losování. Každý tak s předstihem ví, co ho čeká. Také jsme vás samozřejmě chtěli dostatečně nalákali na to, abyste se přišli podívat osobně.

Začněme skupinou A. Miley jako první z osudí vytáhla ENTERPRISE, které Cannie vzápětí doplnil o Apeks. Nepůjde však o úvodní zápasovou dvojici, ty utvoří až jejich soupeři z druhého koše. Pro ENTERPRISE Tučňák vylosoval Entropiq Prague, zahraničního oponenta pak na začátku turnaje vyzve Dynamo Eclot.

Jisté tak bylo, že SINNERS se bude týkat skupina B. Ta se pro CZ/SK týmy dá označit jako papírově snazší, protože Budapest Five se aktuálně nachází až ve druhé stovce světového žebříčku. Maďarský celek se na úvod turnaje postaví Sampi.Tipsport, vypjatého souboje s mistry ČR SINNERS se pro změnu dočká eSuba.

Co říkáte na rozlosování skupin? Do play-off se může dostat pouze nejlepší čtveřice, takže se v každém dni Tipsport CS:GO Bratislava dočkáme parádních bitev. Pokud si nechcete medailové boje ujít naživo, tak si ještě dnes zajistěte vstupenku a přijďte ukázat, že zamířit s MČR na Slovensko byl správný krok!

Rozlosování skupin Tipsport CS:GO Bratislava
Rozlosování skupin Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.