Přejít k hlavnímu obsahu

Galaxy S22 Ultra přináší inspirativní příběh o dospívání od Millie Bobby Brown

25. 3. 2022 | 08:00 PR článek
Společnost Samsung Electronics navázala spolupráci s herečkou Millie Bobby Brown, aby jí pomohla realizovat její celoživotní sen o napsání, režii a produkci vlastního krátkého filmu. Millie pomocí nového smartphonu Galaxy S22 Ultra, který obsahuje dosud nejpokročilejší kamerovou technologii Samsung, vypráví hluboce osobní a povznášející příběh o houževnatosti, růstu a sebeobjevování.
Galaxy S22 Ultra přináší inspirativní příběh o dospívání od Millie Bobby Brown
Galaxy S22 Ultra přináší inspirativní příběh o dospívání od Millie Bobby Brown
Zdroj: Samsung

Film byl představen dnes na kanálu YouTube společnosti Samsung https://youtu.be/dN4BQ1h7VoM a na instagramovém účtu Millie Bobby Brown @milliebobbybrown.

Po traileru zveřejněném 8. března byl celý film představen 22. března 2022. I když je příběh Millie jedinečný, film poukazuje na pocity ostychu, nízkého sebevědomí a nejistoty, se kterými se mnoho žen potýká každý den.

„Jsme velmi hrdí, že se Millie stala členkou naší skupiny Team Galaxy, a je pro nás poctou, že jsme měli možnost sledovat ji po celou dobu její cesty, se kterou se v mnoha ohledech můžeme všichni ztotožnit. Nemůžeme se dočkat, až uvidíte, co si pro vás ve svém režijním debutu připravila,“ říká Stephanie Choi, vedoucí marketingu v Samsung Electronics MX Business. „Jsme rádi, že jsme jí mohli pomoci zachytit tento příběh, a to úplně poprvé s využitím některých jedinečných funkcí Galaxy S22 Ultra s umělou inteligencí. Doufáme, že to inspiruje a dodá odvahu dalším mladým ženám, aby nechaly zaznít svoje hlasy a podělily se o své životní cesty, protože vyprávět úžasné příběhy může každý, pokud má k dispozici ty správné nástroje.“

„Vždycky jsem měla ambice usednout do režisérského křesla,“ říká Millie Bobby Brown, „Jsem vděčná společnosti Samsung za to, že mi dala příležitost uskutečnit můj sen o režírování. Pozvali mně, abych přijala tuto výzvu a realizovala svoji vizi. Používání Galaxy S22 Ultra bylo navíc velmi jednoduché a zábavné – díky kvalitě videa a způsobu natáčení na mobilu bylo snadné uvést mé nápady do života. Tento krátký film vypráví hluboce osobní příběh, ale je také poselstvím pro ostatní mladé dívky. Doufám, že jim to dodá sílu říci, co opravdu chtějí, a jít si za svými sny.“

Millie natočila všechny záběry k filmu pomocí smartphonu Galaxy S22 Ultra, který obsahuje dosud největší optický snímač Samsung. Fotoaparát Galaxy S22 Ultra zachycuje více světla a dat, což umožňuje optimalizovat jas snímků a vykreslovat i drobné detaily ve videoklipech ve dne i v noci. Díky objektivu Super Clear Glass u Galaxy S22 Ultra jsou záběry pořízené za slabého osvětlení, jako jsou ty na začátku filmu, bez obrazového šumu, dobře prokreslené a bez odlesků. To umožňuje opravdu komukoli pořizovat neuvěřitelné záběry, popustit uzdu kreativitě a sdílet svůj příběh.

Štítky: Samsung