Přejít k hlavnímu obsahu

První Armored Battle Bus právě začal vířit prašné cesty ve Fortnite!

24. 3. 2022 | 09:32 Fortnite Update hry
Fortnite Battle Bus je ikonickou součástí oblíbené battle royale hry. Kapitola 3 sezóna 2 ho však nejen učinila řiditelným, ale také mu dala jiný šmrnc. Nový obrněný bitevní autobus je ve hře!
Armored Battle Bus
Armored Battle Bus
Zdroj: Epic Games

Je po zuby obrněný, používá masivní pneumatiky, které si poradí s každým terénem, vepředu má radlici a má dvě věže pro střelbu. Tedy samostatné kokpity pro vestavěnou raketovou věž a kulomet. Což pro vás a vaše spoluhráče představuje ideální způsob, jak zničit vše, co vám stojí v cestě.

 

Vzhledem k tomu, že Fortnite obsahuje finanční stanice pro všechny hráče, aby mohli dát dohromady své zlato a odemknout nové funkce, bylo konečně dosaženo množství zlata potřebného k financování Armored Battle Bus. Nový autobus je však zatím pouze jeden a budete ho muset najít co nejrychleji. Zde do něj můžete naskočit.

Sanctuary - poloha bitevního autobusu
Sanctuary - poloha bitevního autobusu
Zdroj: Epic Games

V době psaní tohoto článku je na mapě pouze jeden Armored Battle Bus. Vozidlo můžete objevit na prašné cestě mezi Sanctuary a malými ostrovy. Je zaparkováno vedle široké budovy poblíž jižního konce Sanctuary. Autobus lze najít ve hře od módu sólo až po team rumble, takže se sveze až sedm hráčů. 

Ti, kteří si přejí více obrněných bitevních autobusů, si budou muset počkat o něco déle, protože v Synapse je finanční stanice pro další autobus, který splnil zatím 86 procent svého cíle. Jakmile druhý obrněný bitevní autobus přistane na ostrově, nezapomeňte zkontrolovat jeho přesnou polohu.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.