Přejít k hlavnímu obsahu

Postup do play-off přinesl ovoce! Poizon získal od Fnatic zkušební smlouvu

24. 3. 2022 | 17:40 Counter-Strike 2 Přestup
Pět měsíců po odchodu z Complexity našel bulharský sniper konečně nový domov. Valentin „poizon“ Vasilev si svým výkonem na serveru vybojoval místo v základu Fnatic. Tam jej v příštích měsících doplní také švédský mladík.
Poizon na ESL Pro League 15
Poizon na ESL Pro League 15
Zdroj: Adela Sznajder/ESL

Poizon se oficiálně připojuje k Fnatic, oznámila londýnská organizace na svých sociálních sítích. Třiadvacetiletý hráč pomáhá týmu od začátku letošního března, kdy se zúčastnil otevřené kvalifikace na PGL Major v Antverpách a hrál ve skupinové fázi 15. sezóny ESL Pro League. Svými přesvědčivými výsledky se stal klíčovou oporou celého týmu.

Během svého působení ve Fnatic prokázal skvělou formu, což nejlépe demonstruje hodnocení 1,12, které během pouhých několika zápasů zaznamenal. Nejdůležitější ovšem byla jeho schopnost samostatně ovládnout zápas, jak ukázal proti G2 ve třetím zápase EPL, když dosáhl famózního skóre 79-50.

Fnatic se v posledním měsíci otřásal v základech. Tým nejdříve náhle opustil smooya, následně i dlouholetá opora BrollanFnatic tak byli donuceni využít náhradníky i hráče z akademie. Talentovaný hráč Fnatic Rising Peppzor se ale týmu osvědčil a v základu i nadále zůstane na pozici náhradníka. Spolu s podpisem bulharského hráče by se mohlo jednat o první kroky k celkové stabilizaci týmu.

Momentální sestava Fnatic:

 Velká Británie Alex „ALEX“ McMeekin
 Velká Británie William „mezii“ Merriman
 Švédsko Freddy „KRIMZ“ Johansson
 Bulharsko Valentin „poizon“ Vasilev
 Švédsko Peppe „Peppzor“ Borak (stand-in)

 Velká Británie Jamie „keita“ Hall (trenér)