Přejít k hlavnímu obsahu

Páté narozeniny hry! Jaké jsou plány pro PUBG do budoucna?

PUBG oslavilo 23. března páté narozeniny. Hráči se dočkají v rámci této periody speciálních odměn, čímž chtějí vývojáři vyjádřit vděk svým věrným hráčům a odměnit je za roky věrné služby. Kromě toho jsme se dočkali i odhalení plánů pro nejbližší dobu.
Páté narozeniny hry
Páté narozeniny hry
Zdroj: PUBG CORPORATION

Oslava narozenin se dělí do několika částí, první z nich je login event.  Po dobu této události budete každý den za přihlášení do hry odměněni.  Kromě XP boostů a contraband kupónů můžete získat i různé módní doplňky. Speciální bonus dostanete i za několikeré přihlášení do hry v řadě.

PUBG login
PUBG login
Zdroj: PUBG CORPORATION

Kromě toho  se událost skládá z části, v níž plníte různé mise. Za jejich splnění pak získáváte body a za ty si zase můžete pořídit skiny. Samotné mise jsou opravdu velmi jednoduché na splnění, můžete například uletět s padákem 600 metrů, takže se vám postup přičítá pasivně během hraní. Dostupný set si můžete prohlédnout níže.

Nový set
Nový set
Zdroj: PUBG CORPORATION

Poslední novinkou na seznamu je zavedení Referral kódu. S tímto prvkem jste se již mohli setkat v jiných hrách či projektech a nejen v nich, kdo nereferuje či není referován, jako by nežil. Využití vašeho kódu ve hře vám zajistí výhody, které dozajista potěší. Je zde však podmínka dosažení levelu 10. To ale zvládnete cobydup.

Odměny pro nové hráče
Odměny pro nové hráče
Zdroj: PUBG Corporation

Vývojáři přišli také s plánem pro nejbližší aktivity v PUBG pro rok 2022. Co vše nás čeká?

PUBG plan for 2022
PUBG plan for 2022
Zdroj: PUBG Corporation

V nejbližší době se dočkáme změn na mapě Sanhok. Nejde ani tolik o novinky, mapa se totiž vrátí do prvotní podoby. Po tomhle kroku volala spousta hráčů, ze splněného přání tak budou dozajista nadšeni. 

Další novinkou je zcela nová zbraň. Mělo by jít o útočnou pušku, která používá 5.56mm nebo 7.62mm. Půjde o kombinaci mezi Berylem a AKM.

Dále se dočká změn Training mód, Panamo nebo Vikendi.  V třetím kvartálu by mělo dojít i k vydání nové mapy KIKI. Ta by měla obsahovat jedno velké město a kromě toho by zde měla být i obsáhla příroda. 

Celý plán pro rok 2022 najdete na tomto odkazu.

Nová mapa KIKI
Nová mapa KIKI
Zdroj: PUBG Corporation
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!