Přejít k hlavnímu obsahu

Regionální liga bude hostit hned dva české týmy! Enterprise v důležitém zápase nezklamali

1. 4. 2022 | 16:40 VALORANT Reportáž
Enterprise Esports po uvedení nové sestavy slaví. V důležitém zápase si udrželi nervy a po několika hodinové přestřelce se radují z úžasného úspěchu! Regionální liga bude díky tomu mít hned dva české celky.
ENTERPRISE VALORANT
ENTERPRISE VALORANT
Zdroj: Twitter

Zasloužená odměna. To určitě můžeme s jistotou prohlásit po zápase českých Enterprise proti izraelskému týmu Finest. Cesta, kterou si borci prošli nebyla snadná, ale nyní postupují na vyšší úroveň. Jak se této příležitosti chopili naleznete v předchozím článku.  Oba celky se střetly v rozhodujícím zápase BO5, který měl určit nového člena regionální ligy VRL 2022 East: Surge , tentokrát už pro stage 2. Výherci takové soutěže pak dostanou šanci probojovat se až mezi nejlepší, tedy mezi Challengers.

Česká sestava začala první mapu porážkou, ale hned druhé oplatili soupeři stejnou mincí. Přetahovali se tak v podstatě celou sérii, až v rozhodující páté mapě mohli slavit. Nejen, že porazili TOP 30 tým ve Valorantu, ale také že se jim otevřeli brány do prestižnější soutěže.

Oficiálním názvem VRL  East: Surge je domovem pro 8 týmů a na Enterprise tam bude čekat i druhá plně česká sestava týmu Entropiq. Datum akce ještě není zveřejněn, ale nemusíte se bát, protože vám včas dáme vědět. Takové české derby totiž musí vidět každý český fanoušek Valorantu!

Štítky: Valorant, ENTERPRISE
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.