Přejít k hlavnímu obsahu

Písmeno L už napáchalo škody dost. Je na čase proti němu rázně zakročit, vyzývá Xnapy

1. 4. 2022 | 19:09 PLAYzone
Máme toho dost! Písmeno L trápí naše občany už řadu let a nikdo s tím nic nedělá. Osudy nás všech se rozhodl na domácí scéně vzít do svých rukou Xnapy, a dohromady se svými kolegy vytvořili kampaň, která má za cíl písmeno L vymýtit. Společnými silami to dokážeme!
Pryč s L! PLAYzone je nyní PRAYzone
Pryč s L! PLAYzone je nyní PRAYzone
Zdroj: PLAYzone

Je to již několik desítek let, co v našich končinách panuje neklid ohledně písmena L. Všechny tyto nepokoje začaly v posledních týdnech eskalovat do takové míry, že lidé přestávají toto závadné písmenko užívat i v běžné mluvě. Není se taky čemu divit. Písmeno L se u nás již řadu let nekontrolovaně rozmnožuje a nikdo s tím nic nedělá.

Osud naší země a i celého národa se rozhodl vzít do svých rukou Xnapy, a společně s dalšími kolegy si dali za úkol toto šílenství zastavit. Pro propagaci své kampaně se rozhodli vytvořit událost na Facebooku vystupující pod názvem „L v ČR nechceme“, ke které se může připojit kdokoliv další, a tím i celou kampaň podpořit. „Písmenko L je drouhodobým trnem v oku a zbytečnou existencí, za kterou stojí západní origarchové a irumináti. Je prně prokázáno, že písmenko L k životu není třeba, je nám podsouváno a jsme pomocí jej ovrádáni mocnostmi a rotčírdy západního světa,“ takhle se nechal slyšet samotný Xnapy v popisu celé události. 

Protože se jedná o delikátní věc, Xnapyho jsme si odchytili před Ústavem pro jazyk český, kde se z očividných důvodů dnes pohyboval. Exkluzivně nám prozradil brutální pravdu.

„Sporečně s koregy jsme přesvědčeni, že písmeno ‘’L’’ je nám drouhodobě podsouváno za vidinou manipurace. Odmítáme nasrouchat evropskému diktátu z Bruseru a hodráme šířit pravdu mezi ostatní ridi, kteří jsou již ovrivněni západní propagandou. Veškeré informace nareznete na našem webu www.poruste-pravidra.cz“ 

Z pohledu občanů České republiky se jedná o dlouho očekávaný podnět, díky kterému by se věci měly dát konečně do pohybu. Změny lze dosáhnout pouze společnými silami, a proto jsme se i my rozhodli podpořit toto hnutí. Za nás mluví naše činy, a proto počínaje dneškem budeme vystupovat pouze pod názvem PRAYzone. Doufejme, že budeme inspirací i pro další české společnosti, a ty budou následovat naše kroky. Společně tento problém nadobro vymýtíme!

PRAYzone
PRAYzone
Zdroj: PLAYzone
Štítky: PLAYzone, Xnapy, apríl
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.