Přejít k hlavnímu obsahu

Jak odemknout aprílový sprej Widejoy ve Valorantu?

2. 4. 2022 | 18:21 VALORANT Tutorial
Valorant dává hráčům zdarma sprej na aprílový den, aby si připomněli jeden z největších memů v komunitě doposud. Zde je návod, jak si můžete vyzvednout ten svůj.
Widejoy
Widejoy
Zdroj: Riot Games

Jeden z dosud největších memů ve Valorant začal jako grafická závada s kartou hráče, na které byla Killjoy. Jak název „Widejoy“ napovídá, roztáhlo to obrázek na kartě, takže agentka působila komicky a široce. Na oslavu Apríla 2022 Valorant rozdává hráčům zdarma spreje po omezenou dobu, aby si jej připomněli. Přinášíme vám návod, jak získat ten svůj, ještě než vyprší čas.

Widejoy
Widejoy
Zdroj: Twitter

Dobrou zprávou je, že odblokování speciálního spreje Widejoy je velmi jednoduché. Jediné, co musíte udělat, je přihlásit se do Valorantu kdykoliv před 8. dubnem a sprej „Accidental Renaissance“ bude automaticky přidán do vaší sbírky. Po 8. dubnu již nebude k dispozici a nic nenasvědčuje tomu, že by jej Riot měl ještě někdy v nabídce. Pokud tedy sprej chcete, určitě se přihlaste a získejte ho, dokud můžete.

 Sprej sám o sobě je jednoduchým zarámovaným obrazem Widejoy v celé její kráse a pěkně se hodí k dalšímu obsahu souvisejícímu s meme v Battlepasu druhého aktu v Epizodě 4. Je to třešnička na dortu pro Killjoy mainy, a pokud jste sběratelé, jako má každý správný hráč být, určitě nebudete chtít propásnout šanci získat tento unikátní sprej.

Štítky: Valorant
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.