Přejít k hlavnímu obsahu

Komu jste dali své první srdíčko na Instagramu? Poradíme, jak nostalgicky zabrousit zpět v čase

3. 4. 2022 | 12:34 Lifestyle
Popularita Instagramu stoupá do velkých výšin. K této sociální sítí odjakživa patří srdíčka, obdoba palců nahoru na Faceboooku. Denně jich pro naše oblíbené příspěvky rozdáme několik, víte ale, kdo si zasloužil to vaše úplně první?
Instagram
Instagram
Zdroj: smartphones.gadgethacks.com

Na populární sociální síti TikTok se nedávno objevil nový trend. Uživatelé hledají první fotku, která se jim kdy líbila na konkurenčním Instagramu a sdílejí ji se svými sledujícími. Některé účty mohou mít stáří i několik let, je proto jasné, že výsledek je někdy poměrně bizarní či až dokonce trapný. Hlavním cílem je však pobavení jak sebe, tak i svého okolí. Lidé toho našli opravdu hodně - dnes již zastaralé memes či celebrity, které jako mladí zbožňovali.

Určitě si už říkáte, jak na to. Nebojte, nebudete muset procházet těch několik tisíc příspěvků, které se vám za ta léta líbily, abyste našli ten úplně první. Instagram má funkci, díky které je procházení vaší historie aktivit v aplikaci poměrně jednoduché.

Nejdříve začneme tím, že z téměř kteréhokoliv místa klepnete na stránku svého profilu a následně na tři tečky nahoře. Poté přejdete do sekce Vaše aktivita, kliknete na „Interakce“ a poté na „To se mi líbí“. Vyberete možnost filtrování,  seřaďte výsledek od nejstarších po nejnovější a máte hotovo. Odteď můžete krásně vidět všechny příspěvky, kterým jste dali srdíčko, ale v našem případě hlavně ten, jenž se vám před tou pořádnou řádkou let zalíbil jako první. Tak co, je váš výsledek pobavující?

Zdroj: dexerto.com
Štítky: instagram
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.