Přejít k hlavnímu obsahu

Skalp Barcelony a postup pro český tým! Čekají jej sexy jednorožci

6. 4. 2022 | 10:30 League of Legends Reportáž
Další úspěch česko-slovenského League of Legends na evropské scéně! Po loňských SINNERS se do play off European Masters Play-In dostali Entropiq. Celek s nejvyššími ambicemi si v cestě za top 8 připsal i skalp Barça eSports v čele s českým topařem Jakubem „Dreedy“ Viceníkem. Esubě se základní skupina nepodařila.
Entropiq postupují do play off
Entropiq postupují do play off
Zdroj: S povolením - Entropiq

Ty nejlepší celky z regionálních lig se od pondělí 4. dubna rvou o úspěch na European Masters. V kvalifikační fází turnaje se ukázaly také dvě česko-slovenské organizace. Entropiq a eSuba měli jasný cíl - postup do hlavní soutěže.

První krok byl úspěšný jen z poloviny. Entropiq ve své skupině skončili na druhém místě a jdou dál, eSuba končí.

Pro organizaci Martina Kabrhela byl postup ze skupiny Play-In samozřejmostí. Rozhodně ale nešlo o ladný průlet, rozhodovalo se až v posledních zápasech. Entropiq totiž nezvládli zopakovat výhru nad Barcelonou a se třemi výhrami nebyli daleko od vyřazení. Stačil triumf WLGaming proti Macko Esports a byl konec.

Naštěstí se tak neudálo a Entropiq se v play off European Master Play-In utkají s Unicorns of Love Sexy Edition.

Esubě se především během druhého hracího dne nedařilo. „Modrá krev“ zvítězila z šesti zápasů pouze jednou. Bifrost i Unicorns of Love Sexy Edition, soupeř Entropiq, byli nad sílu eSuby.

Rozhodující špíl Entropiq se odehraje již ve čtvrtek od 20:00. Přímý přenos můžete sledovat na kanále Hitpoint.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).