Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední TFT turnaj v DATART komunitní sérii volá do boje! Ukaž svůj skill

3. 5. 2022 | 14:25 Teamfight Tactics Turnaj
Již v březnu se v našem katalogu turnajů objevila série v oblíbené strategické hře Teamfight Tactics. Pokud patříte k hráčům této hry, pak se zapojte každé úterý, kdy se můžete porvat o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáte?
Datart TFT turnaj
Datart TFT turnaj
Zdroj: PLAYzone

Dubnovou sérii vám přináší specialista na herní příslušenství DATART. Pokud chceš upgradovat svůj herní gear, pak přesně tato stránka je pro tebe naprosto ideální. Společně jsme si pro vás připravili sérii čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Všechny z nich jsou otevřeny pro každého, nejlepší hráči si pak odnesou body do celkové tabulky, která se po poslední soutěži uzavře. Na jejím základě se pak čtyřem nejlepším hráčům rozdá finanční odměna.

První turnaj se uskutečnil  v úterý 12. dubna, od té doby měli hráči další dvě šance, jak si zajistit vítězství. Teď už ale zbývá jen ta poslední!

Hraje se systémem single-elimination BO1 až do TOP16, kdy se začnou v každém kole hrát dvě hry.  Právě od této fáze si hráči začínají připisovat body do celkové tabulky. Všechny podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. Doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si co nejvíce užijete.

Výhra v sérii:

  • 1. místo:  2 500 Kč
  • 2. místo:  1 200 Kč
  • 3. místo:  800 Kč
  • 4. místo: 500 Kč
DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: DATART
Harmonogram Datart TFT komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 12. dubna od 18:00Datart TFT komunitní turnaj #1
Úterý 19. dubna od 18:00Datart TFT komunitní turnaj #2
Úterý 26. dubna od 18:00Datart TFT komunitní turnaj #3
Úterý 3. května od 18:00Datart TFT komunitní turnaj #4
Štítky: TFT, Datart
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!