Přejít k hlavnímu obsahu

Velký třesk na CS:GO scéně? GuardiaN skládá supertým pro Sampi.Tipsport a chce svrhnout SINNERS z trůnu

10. 4. 2022 | 14:55 Counter-Strike 2 Spekulace
Ladislav „GuardiaN“ Kovács, největší legenda česko-slovenského Counter-Striku, se podle webu eplayer.sk vrací na tuzemskou scénu. Slavný sniper prý složil pod záštitou organizace Sampi nový mančaft, který se pokusí sesadit SINNERS z trůnu.
Guardian se vrací na domácí scénu
Guardian se vrací na domácí scénu
Zdroj: ELEAGUE

Vypadá to, že o největší výbuch na česko-slovenské scéně posledních měsíců se postará 30letý Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Ten se podle informací portálu EPLAYER spojil s organizací Sampi.Tipsport a vytvořil mančaft, který má konkurovat těm nejlepším na tuzemské scéně a atakovat Evropu.

Mělo by jít o ideální mix zkušeností a mladé dravosti. Pokud jsou informace pravdivé, fire power Sampi.Tipsport rozhodně chybět nebude.

Za hlavní hvězdu s puškou v týmu by byl považován Matúš „Matys“ Šimko. Headshot machine střední Evropy ukázala v posledním roce neskutečný posun a je pasována do role jednoho z největších talentů česko-slovenského CS:GO.

Svůj střelecký potenciál ukázal v posledních letech také 20letý Filip „AJTT“ Dolenský, momentálně hráč Entropiq Prague, kterým se v nedávné době nedařilo. 

Pětici prý doplní slovenské duo Lukáš „sAvana“ Lintner a Andrej „Adejis“ Kameništiak. Savana by do Sampi.Tipsport přišel po působení v eSubě, Adejis před několika měsíci opustil ENTERPRISE. Oba chtějí ukázat, že patří mezi naprostou špičku tuzemského Counter-Striku.

Organizace Sampi se ke spekulacím odmítla vyjádřit.

Konec v Sazka eLEAGUE

Organizace Sampi.Tipsport se v pátek večer musela vzdát svého slotu v soutěži Sazka eLEAGUE. Dlouhodobá liga se tak odehraje bez nového česko-slovenského supertýmu.

S velkou lítostí jsme se po několika poradách rozhodli ke zmenšení počtu turnajů naší sekce,“ stojí v prohlášení Sampi pro agenturu Grunex. „Vzhledem k nenadálým skutečnostem a také velkým projektům nám nezbývá nic jiného než se takto na poslední chvíli vzdát našeho slotu v Sazka eLEAGUE,“ pokračuje organizace.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).