Přejít k hlavnímu obsahu

Zůstaly vám zatajeny? Víme o změnách na mapě i skryté misi

9. 4. 2022 | 21:23 Fortnite Update hry
Fortnite v aktuální kapitole na mapě nezavedl příliš mnoho změn. Je jasné, že se vývojáři zaměřili více na zbraně, funkce a válečné téma. I přesto se však nějaké ty změny najít dají.
Tajná mise
Tajná mise
Zdroj: Epic Games

Změny mapy ve hře se rozhodně neomezují pouze na vydání nových bodů zájmu nebo lokací. Vývojáři rádi přidávají Easter Eggs související s příběhem, který většina hráčů nedokáže objevit.

Přestože Klombo není na aktuální mapě nikde vidět, je zde několik sněhových valů velikosti Klomba. S těmito mohylami je spojena tajná výzva a když hráči objeví všechny tři, dostanou 10 000 XP. Existence těchto sněhových valů také potvrzuje, že Klombo nevymřel a brzy se nám do hry vrátí.

 

Slavná rocková rodina z Fortnite kapitoly 1 se vrátila. Naštěstí jsou všichni členové v bezpečí a v jejich životech začala nová kapitola. V aktuální kapitole se toho s rodinou zatím moc nestalo, dá se však s jistotou předpokládat, že pokračující válka zásadně ovlivní všechny členy rodiny.
 

Medvěd v křesle je překvapivě ukryt uvnitř keře, který se nachází u čerpací stanice poblíž Tilted Towers. Zajímavé je, že přesně stejný medvěd i s křeslem byl přítomen i na mapě v kapitole 2. Tehdy se křeslo s každou aktualizací začalo zmenšovat a #tinychair se také stal prominentním hashtagem mezi hráči.
 

Hráči se mohou těšit na další takové změny na mapě, protože Fortnite kapitola 3 sezóna 2 nám vesele pokračuje a jak je známo, Epic Games nikdy nespí a vždy pro své hráče chystají něco nového.  

Štítky: Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.