Přejít k hlavnímu obsahu

Oslava bude! Valve při desátém výročí spouští soutěž samolepek CSGO10

10. 4. 2022 | 08:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
10. narozeniny CS:GO se musí pořádně oslavit. Valve se pro své hráče rozhodlo uspořádat „samolepkovou“ soutěž, na jejímž konci, kolem dne desátého výročí, vypustí novou kapsli. Ta bude obsahovat ty nejlepší výtvory. Co je potřeba k účasti?
CS10 Sticker Contest
CS10 Sticker Contest
Zdroj: CS:GO/Valve

21. srpen 2022 je pro společnost Valve výrazným datem. Přesně v ten den to totiž bude deset let od doby, kdy světlo světa spatřila všemi oblíbená hra Counter Strike: Global Offensive, jež si i přes svůj věk udržuje čísla, které by jí mohla závidět spousta jiných mladších titulů.

Dlouho se nevědělo, zda si Valve připraví něco víc než jen třeba nějakou speciální bednu. Nakonec však spouští pro všechny hráče soutěž s originálním názvem CS10 Sticker Contest. Není to ale poprvé, protože v červenci 2021 byla vyhlášena komunitní grafická soutěž Dreams & Nightmares s celkovou výhrou přes 1 milion amerických dolarů, přičemž 17 nejlepších skinů se pak objevilo v bedně  Dreams & Nightmares. O co jde tentokrát?

Úkolem je vymyslet unikátní samolepku na prosté téma, které zní: CS:GO. Ano, je to naprosto otevřené a fantazii se meze nekladou, výtvor však musí být naprosto originální (kromě log a ikon CS:GO). Soutěž je dostupná pro všechny a může se jí zúčastnit kdokoli jednoduchým odesláním jedné či i více samolepek, a to prostřednictvím Workshopu, kam se výtvor pod jasně daným jménem „CSGO10 | Název samolepky“ vloží. Času je dostatek, lhůta pro odevzdání je totiž až 21. července. Následně vývojáři vyberou nejlepší samolepky, které kolem samotného dne 10. narozenin plánují uvést v rámci nové CSGO10 kapsle! Pokud se však zúčastníte a nedostanete se do hrstky nejlepších, nemusíte zoufat, protože všechny výtvory nadále zůstanou ve hře o výběr do případné další kapsle. 

Štítky: valve, soutež
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.