Přejít k hlavnímu obsahu

Chystá se velký comeback? Korejská hvězda se má vrátit k bývalým mistrům světa

12. 4. 2022 | 11:10 League of Legends Spekulace
Jang „Nuguri“ Ha-gwon se podle informací Korizon Esports vrátí do organizace DWG KIA. Korejský toplaner vyhrál s týmem v roce 2020 mistrovství světa a byl součástí jednoho z nejlepších týmů historie. Sám je považován za obrovský talent. Po půlroční pauze chystá návrat DAMWON na vrchol.
Nuguri v dresu FPX
Nuguri v dresu FPX
Zdroj: Riot Games

Na konci roku 2021 se Nuguri rozloučil s profesionálním League of Legends. Pauza měla trvat podle většiny rok, pět let neustálého hraní totiž zanechalo na mistru světa především psychické stopy.

Zdá se však, že půl roku 22letému Korejci stačilo. Korunní princ se vrací do svého království.

DWG KIA nutně potřebují svého zachránce. Po odchodu Kim „Khan“ Dong-ha do důchodu přišel na toplane Noh „Burdol“ Tae-yoon. Ten ale nepředvádí výkony hodné představitele jednoho z aspirantů na korejský i světový titul.

Nuguriho návrat by tak především fanoušci rozhodně uvítali. Nejen, že je ohromně silným článkem na Summoner's Riftu, těší se také veliké oblibě mezi diváky.

Na jaře skončili DWG KIA na třetím místě v LCK, s Nugurim v týmu by ale byli znovu jedním z hlavních adeptů na titul. T1 se tak rýsuje další silný konkurent.

Předpokládaná sestava DWG KIA:

 Jižní Korea Jang „Nuguri“ Ha-gwon
 Jižní Korea Kim „Canyon“ Geon-bu
 Jižní Korea Heo „ShowMaker“ Su
 Jižní Korea Seo „deokdam“ Dae-gil
 Jižní Korea Kim „Kellin“ Hyeong-gyu

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).