Přejít k hlavnímu obsahu

Únik videí z dlouho očekávané hry Valorant Mobile! Jak vypadá první pohled do beta verze?

11. 4. 2022 | 16:07 VALORANT Gaming
O taktické střílečce Riot Games, která přichází na mobilní zařízení, už nějakou dobu víme. Nyní ale tu ale máme první pohled na hratelnost díky únikům obrázků a dokonce i gameplaye.
Valorant Mobile
Valorant Mobile
Zdroj: Riot Games

Jen několik dní poté, co se online objevily obrázky, jak by Valorant mohl potenciálně vypadat na mobilních zařízeních, nové klipy představující hru v akci vzrušují celou komunitu Valorantu. Krátké ukázky nabízejí pohledy na uživatelské rozhraní, obrazovku pro výběr agenta a dokonce i pohled na to, jak Haven vypadá na mobilních zařízeních.

Loading screen
Loading screen
Zdroj: DannyIntel

Známý leaker mobilních her DannyIntel sdílel před pár dny prostřednictvím sociálních sítí a YouTube první neoficiální pohled do Valorant Mobile v akci. Úvodní klip je krátké video, které opravdu rychle předvádí herní HUD, včetně nabídky nákupu a toho, jak ovládací prvky vypadají na obrazovce.

Druhé video je podrobnější ukázkou věcí mimo zápas, která nám nabízí pohled na obrazovku výběru agenta, obrazovku načítání a několik dalších podrobností. Video také ukazuje úctyhodný stupeň personalizace, který hráči budou mít při přizpůsobení rozložení tlačítek, protože každé tlačítko můžete libovolně přesouvat na preferovanou pozici. To zahrnuje dokonce i mapu.

Ke konci videa je vidět trochu přestřelky, ale ta končí dříve, než bylo možné zobrazit jakékoli významné využití schopnosti. Beta testování probíhá v Číně, Riot ale zatím nevydal žádné oficiální informace týkající se beta verze v jiných regionech.

Kdy Valorant Mobile vyjde?

Zvěsti o verzi Valorant pro mobilní zařízení se tradují už od doby před uvedením hry v červnu 2020. Riot Games potvrdili svůj záměr vytvořit mobilní verzi taktické střílečky o rok později, v polovině roku 2021.

Vývojáři však od tohoto oznámení mlčí, přičemž tyto nedávné úniky jsou největší hrstkou informací, které jsme od oznámení projektu obdrželi. Nevypadá to, že by Valorant Mobile vyšel během roku 2022, protože Riot bude muset v blízké budoucnosti zahájit celosvětově beta testování a už teď jsme v polovině dubna. Samozřejmě vás budeme průběžně informovat, jakmile se o tomto velmi očekávaném projektu objeví další informace.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.