Přejít k hlavnímu obsahu

Dát si hattrick a pak skočit s vínkem na Counter-Strike? Takový je život slavného fotbalisty

12. 4. 2022 | 11:50 Counter-Strike 2 Lifestyle
Fotbalová brazilská hvězda Neymar září nejen na trávníku. V posledním zápase předvedl se svým francouzským kolegou neskutečnou podívanou a následně se odměnil pro fotbalistu netradičním způsobem.
Neymar
Neymar
Zdroj: Instagram.com/neymarjr

V sobotu se pařížští princové utkali v ligovém fotbalovém zápase s Clermontem. Zápas byl jednoznačný a favorité z PSG vstřelili šest branek a soupeře suverénně porazili. O všechny góly se podělily hvězdy Neymar a Mbappé. Každý z hráčů ale zápas oslavil jinak. O brazilském hráči už dávno víme, že rád hraje CS:GO a také je v něm velice dobrý.

Neymar hraje CS:GO
Neymar hraje CS:GO
Zdroj: Instagram

Hned po zápase dojel střelec tří branek Neymar domů, otevřel si lahev vína, zapnul počítač a rozjel svou oblíbenou střílečku. Svůj příspěvek na sociální síti okomentoval slovem „bebado“, což v přeložení znamená „napitý“.  Takhle 30letý útočník slavného fotbalového klubu oslavil výkon na hřišti a užil si zbytek dne. Není to vysněný život?

CS:GO ale není jediná počítačová hra, které se Neymar věnuje. Před rokem spolupracoval s vývojáři hry Fortnite a má dokonce svůj vlastní skin. Svou zálibu ve hře přenesl i na trávník a na nejprestižnějším evropském turnaji, Lize mistrů, hrál v kopačkách na motivy Fortnite. Nepochybujeme, že ho v podobných spolupracích ještě uvidíme!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.