Přejít k hlavnímu obsahu

Jak splnit všechny výzvy třetího týdne? Víme, jak na ně!

13. 4. 2022 | 14:31 Fortnite Tutorial
Než začne čtvrtý týden, můžete se chtít vypořádat se všemi výzvami třetího týdne. Pravdou je, že tyto výzvy sice lze splnit kdykoliv v průběhu celé sezóny, někteří je ale raději mají hotové, než se objeví další výzvy příštího týdne. Zkrátka a dobře, je fajn mít ve věcech pořádek.
Chonker's Speedway
Chonker's Speedway
Zdroj: Epic Games

Čeká na nás celkem sedm výzev/questů. Od udělení damage revolverem až po úpravu vozidla pomocí Cow Catcher, tedy radlice, a všechny z nich lze provést relativně jednoduše a rychle. Jako každý jiný týden máme za úkol plnit výzvy, abychom získali XP pro další  level v battle passu. Jejich popisy jsou vysvětleny ve hře, ale pro vaše pohodlí vám každý z nich i s návodem na splnění servírujeme v češtině na stříbrném podnose:

1. Dejte damage ze vzdálenosti 30 nebo více metrů revolverem (100)
Tohle je tak trochu o štěstí. Musíte najít revolver a dostat se dostatečně daleko. Stačí zastřelit hráče z více než 30 metrů, respektive dát aspoň 100 damage. Dobrá zpráva je, že výzvu lze splnit i na NPC. Ti vám jako terč postojí mnohem ochotněji, než hráči.

2. Dejte damage protivníkům na stanici Synapse nebo The Daily Bugle (75)
Druhá výzva také vyžaduje trochu štěstí. Hráči musí přistát na stanici Synapse nebo The Daily Bugle a doufat, že tam přistane i nepřítel. Dejte 75 damage v obou těchto lokalitách.

3. Zatančete nebo udělejte emote do 10 metrů od postavy (1)
Zde pomůže znalost toho, kde najdete NPC ve hře. Stačí přistát vedle libovolného NPC a zatančit mu nebo udělat jakoukoliv emoci k dokončení tohoto questu. Hračka!

 

4. Získejte štíty tím, že budete konzumovat potravu (50)
Potravou jsou myšleny potraviny, jako je ovoce a zelenina nalezené na mapě. Nejlepší možností je přistát na severovýchod od Greasy Grove, sebrat 10 hub a sníst je, abyste získali celkem 50 štítů.

5.  Upravte vozidlo pomocí radlice (1)
I když se to může zdát jednoduché, najít červenou truhlu na nářadí obsahující radlici může být někdy komplikované. Stačí jedna, najděte ji a umístěte ji na vozidlo. A máte hotovo. 

6.  Prohledejte truhly a bedny s municí na základnách IO (3)
Na mapě je spousta IO Outpostů. Přistaňte u jednoho z nich a otevřete tři truhly nebo bedny s municí.

7.  Použijte Ascender na Chonker's Speedway a Command Cavern (2)
A konečně, musíte přistát na Chonker's Speedway. Ascendery jsou myšleny vertikální zipline, takže použijte jedenu z nich, kterou najdete na Speedway. Potom udělejte totéž v Command Cavern.

Toto jsou zatím ty z jednodušších týdenních výzev, které jsme viděli v kapitole 3. Splnění všech by vám nemělo trvat příliš dlouho, přičemž náročnější jsou ty, které vyžadují nalezení konkrétních položek. Hodně štěstí při jejich plnění!

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.