Přejít k hlavnímu obsahu

Jetpack je zpět ve hře. Vzhůru do nekonečna a ještě dál!

12. 4. 2022 | 18:54 Fortnite Update hry
Jetpack se právě vrátil do Fortnite, takže přinášíme nejlepší místa k nalezení a několik tipů, jak s ním létat.
Jetpack
Jetpack
Zdroj: Epic Games

Existuje něco lepšího než Jetpack? Zatímco Fortnite kapitola 3 sezóna 2 má spoustu různých způsobů přepravy, od tanků po armored battle bus, nejnovější přírůstek je zatím rozhodně nejzábavnější.

S aktualizací obsahu dnes 12. dubna 2022 se epický Jetpack konečně vrátil na ostrov. Po mapě jich však není mnoho, takže pokud chcete nějaký pořídit, musíte vědět, kde hledat. Hlavním způsobem, jak najít Jetpack, je zamířit dovnitř IO Blimp, tedy vzducholodě, a hledat podél zdí, protože na nich budou viset Jetpacky, obvykle hned vedle dveří.


 

Jetpack
Jetpack
Zdroj: Epic Games

Vzducholodě s jetpacky uvnitř najdete na následujících místech:

  • Command Cavern
  • Tilted Towers
  • Coney Crossroads
  • Rocky Reels
  • Condo Canyon
  • Jetpack je také možné zakoupit od určitých NPC po celém mapě

Jakmile vezmete jetpack a přidáte jej do svého inventáře, můžete létat tak, že vyskočíte do vzduchu a znovu stisknete tlačítko výskoku. Jednoduše držte tlačítko tak dlouho, jak chcete létat. Epic Games také provedli v této sezóně několik úprav jetpacku. Nejlepší je na něm nově to, že k jeho používání nemusíte být aktuálně na jeho políčku v inventáři, což znamená, že můžete libovolně přepínat mezi svými zbraněmi a pokračovat v boji s protivníky, i když se vznášíte vzduchem. Nyní tak můžete létat i viset, i když míříte svou zbraní, což vám umožňuje být nad spoluhráčem a přitom střílet. To je vše, co potřebujete vědět o jetpacku! A nyní hurá k obloze.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.