Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte opět dává šanci CS:Source

6. 2. 2008 | 10:49 Counter Strike: Source
Již před více než dvěma měsíci rozpustil multiklan nEophyte CS:Source sekci, avšak bylo více než jasné, že je jen otázkou času, kdy si vedení klubu vybere ten správný tým, který by mohl opět hájit barvy neophyte.Management týmu nEophyte sáhl po velice nadějné pětici hráčů, kteří až do teď hráli pod hlavičkou ERAISERS. Pětice hráčů, kterou budete moci vídávat s tagem nEophyte.NVIDIA je následující : Jaroslav "Ice_" Ferens
Výchozí obrázek
nEophyte CSSJiž před více než dvěma měsíci rozpustil multiklan nEophyte CS:Source sekci, avšak bylo více než jasné, že je jen otázkou času, kdy si vedení klubu vybere ten správný tým, který by mohl opět hájit barvy neophyte.

Management týmu nEophyte sáhl po velice nadějné pětici hráčů, kteří až do teď hráli pod hlavičkou ERAISERS. Pětice hráčů, kterou budete moci vídávat s tagem nEophyte.NVIDIA je následující :

Česko Jaroslav "Ice_" Ferens
Česko Dalibor "DukE" Sláma
Česko Karel "elcarlos" Štencar
Česko Miroslav "PeacemakeR" Král
Česko Jakub "fRost" Staněk

Jejich posláním je sesadit z pomyslného herního trůnu tým eSuba a nastolit tak vládu oranžových barev týmu nEophyte a postupně ovládnout evropské herní mocnosti =), jestli tahle nelehká mise bude úspěšná nám ukáže až čas, každopádně přeji klukům co nejvíce úspěchů jak na domácích polích, tak v mezinárodních bitvách. :)