Přejít k hlavnímu obsahu

Podvod na Brawl Stars Championship,: Jaké ponesou potrestaní následky?

16. 4. 2022 | 19:22 Brawl Stars Kauza
Na březnové kvalifikaci na měsíční finále Brawl Stars Championshipu došlo k podvodu od severoamerického týmu Blood Diamond. Negativní reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.
Blood Diamond podvádělo na BCS
Blood Diamond podvádělo na BCS
Zdroj: Brawl Stars

Blood Diamond, známý tým na Brawl Stars scéně, se dopustil využití herní chyby pro svůj vlastní prospěch.  Díky tomu se jim podařilo kvalifikovat na samotné BCS měsíční finále. Jejich soupeřem byl dominantní tým Tribe Gaming NA, který byl jasným favoritem. Všechny ale zaskočila nečekaná výhra Blood Diamond, hráči tohoto týmu taktéž své protihráče nijak nerespektovali a herně se jim ještě vysmáli. 

Díky tomuto bugu mohli manipulovat se servery, a tak mělo celé Tribe Gaming velmi vysoký ping, který dává hráčům na vysoké úrovni do jejich zápasu velkou nevýhodu. Admini o podvodu údajně věděli, ale odmítali s tím cokoliv dělat. Kvůli tomu se snesla od komunity velká kritika. Již v minulosti byl totiž udělen trest týmu, který se provinil záměrnou prohrou jejich zápasu.

Brawl Stars admin tým se nakonec rozhodl na podnět jiných hráčů tým Blood Diamond potrestat. Z dubnového měsíčního finále byl diskvalifikován a všechny jeho body z kvalifikace byly vynulovány. Místo nich na měsíčním finále uvidíme nově mix Vatra Amaterasu.

Vyjádření k celé situaci admin týmem
Vyjádření k celé situaci admin týmem
Foto: Twitter Brawl_esports
Štítky: Brawl Stars, Podvod
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi