Přejít k hlavnímu obsahu

Globální značka supermarketů spojuje síly s domácí CS:GO jedničkou

16. 4. 2022 | 07:00 Counter-Strike 2 PR článek
Sociální sítě týmu SINNERS byly v posledních dnech plné teaserů na chystané oznámení s podtitulem SINNERS SHOPPERS. Podle fotek bylo zřejmé, že teasované obrázky pochází z Kauflandu, a právě tato spolupráce byla pod Ještědem potvrzena v rámci povedené show.
Kaufland + SINNERS
Kaufland + SINNERS
Zdroj: SINNERS Esports

Nejnovější partnerství SINNERS opět bourá ledy. Do domácího esportu vstupuje globální značka supermarketů a obchodních domů. Kaufland je velkým pojmem, který vplouvá do vod esportu.

Party na oslavu tohoto oznámení proběhla v areálu Home Credit Areny, libereckém domovu hříšníků. Na místo dorazili nejen hráči, ale také influenceři z nového projektu SINFLUENCERS, Miley a Straty.

Netradiční byla především světelná show s drony, čímž se chtějí SINNERS odlišit od jiných partnerství. Jak CEO organizace Moritz Straube zmiňuje, spojenectví s Kauflandem vznikalo zhruba tři měsíce.

„Jsme nesmírně hrdí na to, že naše nová značka se spojuje s globálním partnerem, který si tady desítky let buduje svoje jméno. A teď svojí značku chce připojit k té naší. Jsou na nás dávaná velká očekávání, abychom naplnili to, co si celý tým Kauflandu od spolupráce slibuje,“ prozradil sám zakladatel SINNERS Petr Syrovátko jr.

Svých pár slov k navázané spolupráci sdělil také Pavel Kulfánek, vedoucí oddělení CRM společnosti Kaufland ČR. „Závazek Kauflandu ke zdravým a čerstvým stravovacím návykům chceme přenést i do online prostředí. Vnímáme SINNERS jako rostoucí značku a těšte se na nové zážitky mezi Kauflandem a SINNERS.“

„Kaufland je obrovská firma a já si myslím, že mají správný přístup. Chtějí se do esportu pustit a dělat zajímavé věci. Doufám, že všechno vyjde tak, jak si představujeme a já si myslím, že to bude absolutní bomba,“ uzavřel Moritz.

Štítky: Kaufland, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.