Přejít k hlavnímu obsahu

Hříšnice v červeném vstoupila na scénu. Sinners hlásí novou posilu!

13. 4. 2022 | 17:41 Přestup
Jednička mezi týmy a jednička mezi herními analytičkami na domácí scéně? Je jasné, že se zkrátka museli dát dohromady. Miley oblékla červenou a dnes se poprvé představila v nových týmových barvách.
Miley se přidává k Sinners
Miley se přidává k Sinners
Zdroj: Sinners

V roce 2021 poprvé v historii domácího esportu rozšířila talent tým na MČR žena. Ljudmila „Miley“ Mikitová byla kdysi na scéně známá především jako hráčka a streamerka. Dnes ji ale celá CZ/SK herní scéna zná především jako analytičku, která svým komentářem obohacuje nespočet zápasů na domácí půdě. 

Miley se Counter-Striku věnuje již nějaký ten pátek nejen na svém Twitch kanále a kompetitivní scéna je jí velmi blízká. Jak nám ostatně prozradila, hraje už pořádnou dobu a nehodlá s tím přestat. 

První nabídku přidat se k týmu analytiků dostala Miley na jaře loňského roku v rámci desáté sezóny Tipsport COOL ligy. Něco takového se samozřejmě neodmítá a tak jste od loňského jara mohli Miley vidět po boku kolegy Huberta „Cannie“ Ludwiga, který se z profesionálního hráče stal analytikem, na nespočtu turnajů. Samotná Miley na svůj úplně první přenos vzpomíná s vděkem dalšímu z kolegů, který ji tehdy byl oporou.

Při svém prvním živém přenosu jsem byla hrozně nervózní, i přesto, že jsem byla připravená. Dělala jsem si to dost nepřehledně. Samozřejmě, CS:GO jsem hrála a měla nahráno tisíc hodin, ale i tak jsem se bála, že nebudu vědět co a jak. První živý přenos jsem ale nakonec zvládla, hlavně díky Bananidesovi, který mi byl oporou,
uvedla Miley

Kromě domácích akcí, na nichž se Miley stala už tradiční součástí turnajové série MČR, oblíbená analytička neváhala vyrazit s naší výpravou i do sousedních Katowic. V rámci IEM dokonce během nedělního finálového dne převzala náš instagramový účet a přinášela domácím fanouškům informace a střípky atmosféry přímo z místa. 

 

Ani Sinners, které jsme na místě vyzpovídali samozřejmě také, na takové akci nemohli chybět. Letos to bylo ještě v roli diváků, kdy vedení organizace v aréně Spodek čerpalo inspiraci pro další hříšné dny. Možná právě na téhle akci padla důležitá rozhodnutí a ruka byla takříkajíc v rukávě. Tak či tak je jisté jedno, kromě hříšníků, kteří na scéně předvádějí pro některé domácí týmy to pravé peklo, máme nyní ve vodách domácího esportu také hříšnici. Věříme, že Miley dokáže pod kotlem Sinners pořádně zatopit a my se tak můžeme těšit na pekelně zajímavou jízdu. 

Štítky: Smiley, Miley, SINNERS
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.