Přejít k hlavnímu obsahu

Handicapovaný streamer porazil bosse v Elden Ring pouze za pomoci vlastní brady

17. 4. 2022 | 14:11 Zajímavost
Twitch streamer HanDcapableSean je handicapovaný, to mu však nezabránilo v tom, aby s velkým stylem porazil bosse z oblíbené hry Elden Ring. Uspěl tam, kde mnozí jiní zcela zdraví hráči selhali, ovladač navíc ovládal pouze za pomoci své brady!
Handicapovaný streamer porazil bosse v Elden Ring pouze za pomoci vlastní brady
Handicapovaný streamer porazil bosse v Elden Ring pouze za pomoci vlastní brady
Zdroj: Twitch/handcapablesean/FromSoftware

Elden Ring od vývojáře FromSoftware podobně jako další titul Dark Souls proslul tím, že není vůbec jednoduché ho dohrát. Mnoho streamerů se pokusilo ho zdolat, aby nakonec se vztekem a neúspěchem skončili. Twitch streamer s přezdívkou HanDcapableSean se ale nezalekl a nakonec se mu podařilo Margita, jednoho z prvních bosů, který představuje obtížnou překážku i pro náruživé a zkušené hráče, porazit. Počínal si skutečně šikovně, držel si odstup, vyhýbal se útokům a postupně mu ubíral zdraví. I když zpočátku měl co dělat a moc dobře to pro něj nevypadalo, hned na začátku dostal několik pořádných ran a měl méně než půlku života. Chytré použití lektvarů a pomalý, ale jistý postup to však zachránily. 

Když k tomu přičteme fakt, že ovladačem hýbal pouze díky své bradě, musíme smeknout klobouk. Streamer v minulosti vysvětlil, že to je možné díky softwaru, který přesouvá funkce kláves z klasické klávesnice do ovladače. Levý joystick pak slouží k pohybu a vykrývání útoku. Elden Ring není první hra, kterou takto streamuje, v minulosti dokázal dohrát například tituly Dark Souls a Sekiro. Handicap tak i ve světě videoher přestává být překážkou. Koneckonců, když jste dostatečně šikovní, můžete videohry hrát nohama, nebo dokonce poslepu

Zdroj: Dexerto
Štítky: Elden Ring, handicap