Přejít k hlavnímu obsahu

Nejen o penězích v esportu. Druhý díl pořadu CNN Prima Gaming je na světě!

19. 4. 2022 | 14:20 Reportáž
Kolik peněz si vydělají profesionální hráči videoher? A v čem je oblíbená platforma Twitch.tv tak specifická? Druhý díl pořadu CNN Prima Gaming se obsáhleji věnuje světu esportu, herním profíkům i jejich trenérům a platformám. Pořad můžete sledovat každou sobotu ve 22:35 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnn.iprima.cz.
FaZe na IEM Katowice
FaZe na IEM Katowice
Zdroj: PLAYzone

Druhý díl nového pořadu CNN Prima Gaming startuje tematickým okénkem do světa profesionálních hráčů videoher. Moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele prozradí, kolik si esportovci vydělají a s čím vším se musí potýkat na své cestě za esportovým pohárem. 

Redaktoři vyzpovídali také trenéra Dynama Eclot Jakuba „bfull“ Kokošku, který popsal, jak vypadá příprava herních profíků.

 

Dalším zajímavým esportovým tématem, které je ve druhém díle CNN Prima Gaming přiblíženo, je streamovací platforma Twitch. Ta se v posledních letech dočkala masivní popularity. Není divu – živá vysílání už se rozhodně netýkají pouze videoher, ale také cestování, vaření, kurzů, ale třeba i orání pole. Ve videoreportáži rovněž zjistíte, nakolik se Twitch liší od YouTube.

Na řadu přijde také recenze na herní klávesnice CZC.Gaming Halfling či aktualita k pokračování humorné české adventury Polda.

Sledujte herní pořad CNN Prima Gaming každou sobotu v 22:35 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnn.iprima.cz, kde mimo jiné najdete i archiv odvysílaných dílů.

Štítky: CNN Prima Gaming
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).