Přejít k hlavnímu obsahu

Hrdý lolkař hledá lásku! Nové funkce Tinderu míří na gamery

25. 4. 2022 | 20:23 League of Legends Lifestyle
Internetové seznamky jsou portály, kde si můžete zřídit profil a hledat svého životního partnera, přátele nebo prostě jen krátkodobé vztahy. Tinder zašel ještě dále a nyní si můžete skrze jejich aplikaci najít své milostné herní duo díky novým přidaným zájmům.
Katarina a Ryze
Katarina a Ryze
Zdroj: League of Dates

Tinder, aneb moderní online seznamka. Charakterizujete se, přidáte si koníčky, tagy a algoritmus vám hledá vaši druhou polovičku. Aplikace nedávno sloužila také například pro zjišťování polohy vojáků účastnících se války na Ukrajině. Prioritou nicméně zůstává seznamování se s ostatními lidmi a hledání ideálního partnera. Proto vývojáři neustále aktualizují uživatelské prostředí a dodávají novinky.

Hráči a hráčky měli doteď možnost zvolit si kolonku„gamer“, ale nejspíše to bylo moc obecné, nebo zavádějící, takže na Tinderu už nic takového nenajdete. Místo toho lze vybrat přímo tituly jako League of Legends nebo Fortnite. Takže pokud hledáte duo parťáka nebo parťačku, víte, kam zamířit. Nicméně to má i negativní stránky. Na sociálních sítích panuje názor, že pokud si takové tagy přidáte do svého profilu, obdržíte mnohem méně lajků (pokud se váš profil, někomu líbí, obdržíte lajk, pokud také lajk té osobě,  Tinder vás propojí).

Otázkou tak zůstává, zda svou lásku k LoLku nebo Fortnite vykřičet hrdě do světa, nebo si takové choulostivé informace o svých zájmech nechat až na druhé rande. Důležité však je, že teď už máte možnost volby.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.