Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports začínají s contentem k TOTS. Připrav se na promo během WD_BLACK FIFA!

23. 4. 2022 | 14:45 EA SPORTS FC 24 Turnaj
Každoročně největší promo ve fotbalovém simulátoru FIFA se blíží. Team of the Season, během kterého vyjde přes 200 nových karet, je vrcholem FIFA 22. Vývojáři z EA Sports již vydávají content spojený s TOTS. Pokud se chceš dostat do formy před promem, registruj se do WD_BLACK FIFA Cupu!
Team of the Season
Team of the Season
Zdroj: oficiální grafika vývojáře FIFA

Team of the Season je každý rok spojený s otevíráním velkého množství našetřených balíčků, ze kterých mohou padnout karty obří hodnoty. Hráči často sbírají packy několik měsíců před začátkem TOTS, do hry navíc v pátek dorazila SBC, která se budou od 29. dubna pořádně hodit.

86+ Double Upgrade, 83+ x5 EFIGS Upgrade i Premier League Challenge. První vlaštovky, které znamenají neoficiální začátek bláznovství kolem Team of the Season. Ideální Squad Building Challenges jako výkop.

Kromě těchto úkolů mohou hráči hlasovat o své ideální jedenáctce z uplynulé sezóny Premier League. Ve volbě se nenachází hráči Chelsea. Důvodem je spojení s Romanem Abramovičem.

Chvíli před samotným začátkem TOTS můžeš vyplnit účastí na WD_BLACK FIFA Cupu. Turnaj o 50 tisíc korun má za sebou první část, uzavřenou kvalifikaci, kterou ovládl Matěj „Matejs“ Dunka. Reprezentant Entropiq si ve finále poradil s Janem „Emerickson“ Krupičkou.

Harmonogram WD_BLACK FIFA Cup
DatumTurnaj
18. a 19. 4.WD_BLACK FIFA - 1. cup (closed kvalifikace)
25. a 26. dubnaWD_BLACK FIFA - 2. cup
2 a 3. květnaWD_BLACK FIFA - 3. cup
16. a 18. květnaWD_BLACK FIFA 4. cup
30. a 31. květnaWD_BLACK FIFA 5. cup
13. a 14. červnaWD_BLACK FIFA 6. cup
2. červenceFinále 1. den
3. červenceFinále 2. den
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).