Přejít k hlavnímu obsahu

Květen v duchu Rainbow Six: Siege turnajů! Zahraješ si i ty?

24. 5. 2022 | 10:25 Rainbow Six: Siege Turnaj
Společně s Predatorem jsme si pro hráče připravili již zavedenou klasiku Rainbow Six: Siege. Ve třech kvalifikacích sbírají týmy body. Ti nejlepší postoupí do finále, kde si zastřílí o slušnou finanční odměnu. Celkem se hraje o prize pool 7 000 Kč, takže určitě neváhej se zúčastnit!
Acer Predator R6S série
Acer Predator R6S série
Zdroj: PLAYzone

R6S se vrací do našeho katalogu turnajů. Partnerem je tradičně firma Acer se svou značkou Predator. Hracími dny jsou opět úterky, se startem vždy od 18:00. Turnaj  je otevřený pro každého, začínáme již 3. května, takže si datum zapiš do kalendáře a přijď si zahrát.

Ve kvalifikacích hráči sbírají body do celkové tabulky, ze které osm nejlepších postoupí do finále o prize pool 7 000 Kč. Vítěz si odnese rovnou 5 000 Kč!  V únoru sérii ovládl Gifted.uRage, o tom, kdo se stane květnovým králem, budeme mít jasno na konci měsíce.

Harmonogram Predator R6:S série
DatumTurnaj
Úterý 3. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 1. kvalifikace
Úterý 10. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 2. kvalifikace
Úterý 24. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 3. kvalifikace
Úterý 31. května od 18:00Predator R6:S turnaj - finále

Říkáte si, proč je v sérii pauza? V týdnu od 16. do 17. května proběhne česká a slovenská kvalifikace do nové soutěže V4 Masters, kterou vám přiblížíme v samostatném článku. Dva nejlepší domácí celky dostanou možnost se poprat o postup do evropské Challenger ligy. Doufáme, tak že naše turnaje využijete pro rozehru na tento velký turnaj. Více informací naleznete na tomto odkaze.

Acer Predator R6S
Acer Predator R6S
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!