Přejít k hlavnímu obsahu

Mladíci eSuby vítají bývalé střelce z BRUTE nebo nEophyte

25. 4. 2022 | 16:10 Counter-Strike 2 Přestup
Loni v únoru představila eSuba projekt Youngsters, ze kterého vzešel i jeden budoucí člen hlavního CS:GO týmu. V posledních měsících nebylo o týmu tolik slyšet, nyní však byla odhalena oficiální sestava pro letošní sezónu.
eSuba Youngsters
eSuba Youngsters
Zdroj: eSuba

V čele sestavy eSuba Youngsters i pro letošní sezónu zůstává Jiří „Kozlik“ Kozel. Na začátku roku se přitom na jeho místě ukazoval jiný matador a někdejší mistr České republiky, Karel „fredi“ Královec. Jeho návrat do modrých barev se ale nekoná a nejzkušenější tváří akademie tradiční organizace zůstává Kozlik.

Po jeho boku na oficiálních stránkách doposud svítila jména Patrika „PATR7KK“ Staňa a Jana „kavak“ Knespla, kteří v týmu odehráli první letošní sezónu ligy ESEA Open. Spolu se dvěma novými tvářemi celé tohle pozůstalé trio z loňského roku naskočilo také do jedné kvalifikace na Tipsport CS:GO Bratislava.

Jeden ze zmíněných hráčů ale není součástí dnešního oznámení a v týmu už nadále nepokračuje. Řeč je o kavakovi. Stejně tak po několikatýdenním neoficiálním období v eSubě skončil Ondřej „Crowiee“ Krákora.

Právě v kvalifikaci do Bratislavy se ale ukázala jedna dnes již oficiální posila. Ondřej „Crazyy“ Švec naposledy proslul během působení v BRUTE, od té doby čekal na šanci a pod křídly modré krve ji nyní nachází. Motivace zde bude velká, cesta Lukáše „sAvana“ Lintnera ukázala, že eSuba svým hráčům věří.

Pětici pro rok 2022 doplňují hráči, kteří s Kozlikem a spol. hrají teprve krátkou dobu. Čtvrtým hráčem do party je Matěj „SHINIGAMI“ Pátek, jenž se v minulosti mihl v několika sestavách a reprezentoval například nEophyte. Pátým na seznamu je Petr „iNte“ Sehnal, který si dříve zahrál třeba za Online Vision Gaming.

Mladíci se brzy určitě ukáží na mnoha menších domácích turnajů, a kdo ví, třeba někdo v budoucnu naváže na pohádkovou cestu sAvany. Cesta týmu započne již brzy na Tipsport CS:GO Online kvalifikacích.

Nová sestava eSuba Youngsters:

 Česká republika Jiří „Kozlik“ Kozel 
 Slovensko Patrik „PATR7KK“ Staňo
 Česká republika Ondřej „Crazyy“ Švec
 Česká republika Matěj „SHINIGAMI“ Pátek
 Česká republika Petr „iNte“ Sehnal

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.