Přejít k hlavnímu obsahu

Český midlaner do Cloud9? Americký tým se podle Upcomeru zajímá o Randoma

28. 4. 2022 | 08:00 League of Legends Spekulace
Vypadá to na další hektickou off-season v severoamerické organizaci. Dostupné zdroje hovoří o plánovaných změnách v sestavě, které zahrnují změny až na třech postech. Jednou z nových posil by mohl být český Adam „Random“ Grepl.
Adam "Random" Grepl
Adam "Random" Grepl
Zdroj: BISONS ECLUB/Cloud9

LCS 2022 Summer Season se nemilosrdně blíží a Cloud9 hledá varianty, jak nastoupit v té nejsilnější sestavě. Zdroje serveru Upcomer hovoří o návratu Ibrahima „Fudge“ Allamiho na toplane a zmiňují několik variant jeho možných náhradníků na mid pozici.

Situace na midu Cloud9 je opravdu zajímavá. Tým zvažuje vícero možností, mezi které patřilo i opětovné angažmá Yasina „Nisqy“ Dinçera. Ten se ale rozhodl připojit k MAD Lions. Do základu A týmu by se tak mohl probojovat hráč akademie Jouhan „Copy“ Pathmanathan, ve hře je ale údajně i český midlaner Adam „Random“ Grepl, v současnosti hráč španělských BISONS ECLUB.

Přestup do Ameriky by byl pro Randoma obrovský skok. Nikdy se neukázal v jedné z hlavních světových lig. Teď by šel rovnou do jednoho z nejslavnějších týmů NA.

Personální obměny se týkají i support pozice. Cloud9 má zvažovat angažmá několika hráčů, ve hře je ale i varianta změny herní role bot hráče Jespera „Zven“ Svenningsena. Přechody neminou ani Cloud9 Academy, kterou posílí jungler Jay „Sheiden“ jako náhrada za Sebastiana „Malice“ Edholma.