Přejít k hlavnímu obsahu

Kde se skrývá nová předsunutá základna Outpost Epsilon?

28. 4. 2022 | 18:48 Fortnite Update hry
Válka ve Fortnite nadále zuří. The Seven se snaží porazit Imagined Order a zajistit si zpět některá místa, která předtím měli. Začali tím, že z oblohy sundali vzducholoď, která se vznášela nad Daily Bugle, a pak se přesunuli do Condo Canyonu.
Outpost Epsilon
Outpost Epsilon
Zdroj: YouTube

Válka se pak ocitla v Coney Crossroads, kde se Sedmička zoufale snažila vyhladit IO. Dařilo se jim to i díky pomoci hráčů. Teď, když vzducholoď havarovala a IO ustoupilo, je poblíž nový orientační bod. Nová základna, nebo spíše stará základna, která byla z větší části zničena. Je na ní docela dobrá kořist pro sóla. 

Předsunutá základna se nazývá „Outpost Epsilon“ a je zjevně poškozena v důsledku války. Ve videu hráč, který tam přistál, našel vzácnou truhlu a v nejvyšším patře základny se nacházela další klasická truhla. 

Neexistuje žádná záruka, že se tam truhly objeví pokaždé, ale byl by to prima způsob, jak začít hru. Hráči budou mít už dobrou kořist a mohou se přestěhovat do nedalekého domu, aby pokračovali. Poté, co tam skončí, možná nebudou muset už nic dalšího rabovat.

Umístění základny je jižně od Coney Crossroads. Je také přímo na východ od Tilted Towers a severozápadně od Sanctuary. Nachází se v podstatě uprostřed těchto tří lokací, takže není příliš těžké ji najít. Zde je místo vyznačeno na mapě:
 

Outpost Epsilon
Outpost Epsilon
Foto: Fortnite gg

To by mohlo sloužit i jako indikátor toho, jak by mohla mapa vypadat v kapitole 3, 3. sezóně. Hráči Fortnite mohou pravděpodobně očekávat, že většina mapy zažije stejný druh zničení, zvláště pokud je chystaný live event „totálním bojem“. Nedá se říct, kdo by mohl válku vyhrát (IO se zdá být pravděpodobné z mnoha důvodů), ale nejvíce z války ztratí mapa samotná. Změna je ale život! 
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.