Přejít k hlavnímu obsahu

MT Sunken City české hráče rozhodně nepotopilo. Jak si vedou?

29. 4. 2022 | 21:53 Hearthstone Reportáž
Sedm statečných vyrazilo bojovat o to nejlepší umístění a snad i pořádnou porci prize poolu na Masters Tour Voyage to the Sunken City. Jak se po prvním dni zástupcům domácí scény vede?
Masters Tour Sunken City
Masters Tour Sunken City
Zdroj: Blizzard Entertainment

První den swissu je za námi a hned tři z našich reprezentantů se mohou pyšnit úctyhodným skóre 3-1. Pro Norwise, M1lana a Joža se tedy zatím jedna o vyvedený úvodní den s dost reálnou možností dostat se až do závěrečných vyřazovacích bojů.

Trochu hůře je na tom prozatím Jarla, tomu se prozatím podařilo ukořistit skóre 2-2. V sobotu tak může soutěžit o to slušné prize money, pro něž potřebuje dosáhnout alespoň čtyř výher.

To samé platí pro další dva borce, Faeliho a Myschossyho, ti mají prozatím skóre 1-3 a v sobotu se, stejně jako Jarla, pokusí udělat ze záporného skóre kladné nebo alespoň vyrovnané. Poslední plánovaný slovenský účastník patriq678 se z neznámých důvodů turnaje nakonec nezúčastní.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.