Přejít k hlavnímu obsahu

Konec. Sestava Sampi.Tipsport rozpuštěna, zůstává jediný mladík

1. 5. 2022 | 16:00 Counter-Strike 2 Přestup
Sampi.Tipsport opouští hned čtveřice hráčů. Richard „queztone“ Strnátko, Matěj „twist“ Petráš, Martin „zur1s“ Sláma i Tomáš „system“ Zemko nadále nebudou oblékat dres organizace Jakuba Jankta. Filip „Darber“ Böhm zůstává v týmu jako náhradník.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: Sampi

„Pokud se nestane nějaká nečekaná událost, tak tento tým podržíme minimálně do léta 2022.“ Tak zněla slova Jakuba Jankta při představení mladé a perspektivní sestavy Sampi.Tipsport. Jenže je tu květen a mančaft kolem Richarda „queztone“ Strnátka se loučí.

Sestava, která vznikla v září minulého roku, se nedokázala etablovat mezi nejužší špičkou česko-slovenského Counter-Striku. Konkrétní důvod organizace ve svém vyjádření na sociálních sítích neuvedla. „Dnes se musíme s naší CS:GO sestavou rozloučit,“ stojí na Instagramu Sampi.Tipsport.


Další kroky organizace neoznámila. Již v dřívějších týdnech se ale objevovaly spekulace ohledně příchodu Ladislava „GuardiaN“ Kovácse a jeho supertýmu složeného ze slovenských hráčů.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).