Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq i dva slovenští střelci. Kvalifikaci na IEM Dallas můžeš sledovat na PLAYzone

2. 5. 2022 | 11:35 Counter-Strike 2 Turnaj
Osm celků se během uzavřené kvalifikace na IEM Dallas porve o dvě místenky na milionovém turnaji. Mezi účastníky nechybí ani David „frozen“ Čerňanský, Martin „STYKO“ Styk či česká organizace Entropiq. Zápasy budou mezi 2. a 4. květnem odvysílány živě na Twitch kanále PLAYzoneUP.
Uzavřená kvalifikace IEM Dallas
Uzavřená kvalifikace IEM Dallas
Zdroj: PLAYzone

Hned šest celků z nejlepší světové dvacítky se utká během třídenního turnaje o účast na IEM Dallas. Americká soutěž začínající na konci května zná čtrnáct ze šestnácti účastníků. Poslední dvě místa čekají na kvalifikanty z Evropy. Ti budou muset pro postup porazit širší světovou špičku.

Copenhagen Flames, MOUZ i Entropiq. Za takovou konkurenci by se nemusel stydět kdejaký větší turnaj. Do Dallasu se ale podívá pouze dvojice vyvolených.

Největším favoritem na postup budou Copenhagen Flames a BIG. Oba celky se předvedly na PGL Major RMR v parádní formě a bez jediné prohry propluly turnajem.

Bojovat budou rozhodně také další mančafty. Co se týče postavení na světovém žebříčku, jedničkou uzavřené kvalifikace na IEM Dallas jsou španělští Movistar Riders.

Česko-slovenské fanoušky bude zajímat především představení Martina „STYKO“ Styka v dresu Apeks a Davida „frozen“ Čerňanského reprezentujícího MOUZ. Nebude chybět ani ruská sestava české organizace Entropiq.

Kdo nakonec postoupí? Sleduj zápasy uzavřené kvalifikace IEM Dallas na Twitch kanále PLAYzoneUP či u dobrého jídla a pití přímo v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).