Přejít k hlavnímu obsahu

Marvel a Epic Games se znovu prolínají v příběhu s obrovskými důsledky pro oba vesmíry

2. 5. 2022 | 17:28 Fortnite Zajímavost
Marvel Comics se opět spojil s Epic Games pro další dobrodružství odehrávající se ve světě velmi oblíbené hry Fortnite. Přichází nová komiksová limitovaná série s názvem Marvel X Fortnite: Zero War. Naváže na předchozí spolupráci Marvelu a Epic Games na Nexus War.
Wolverine
Wolverine
Zdroj: Marvel

Poslední připravovaná obálka komiksu Zero War ukazuje hrdinu Marvelu, který se postaví na odpor Imagined Order. Tento týden vydavatel zveřejnil trailer k sérii spolu s náhledem prvního čísla. A vypadá famózně!

Komiksová série Fortnite Zero War, o které od nás již víte, je zbrusu novou spoluprací společností Epic Games a Marvel. Hlavní kreativní ředitel Epic Games Donald Mustard se spojil s legendami komiksů Christosem Gagem, Sergio Davilou a Johnem Cassadayem, aby komiks přivedli zpět k životu. Poprvé si na něj budeme moci počíhat v trafikách či knihkupectvích 8. 6. 2022, tedy souběžně s americkým vydáním. První číslo ukazuje, že Wolverine jde hlavou proti Dr. Slone a jejím silám IO nohsledů. Vypadá to na pěknou melu.

Unikátní skiny a doplňky

Sbíráním této pětidílné komiksové série mohou hráči získat kódy pro různé skiny a doplňky, které lze použít ve hře. S prvním číslem získáte nový kostým Spider-Mana! S druhým dorazí wrap ve stylu Iron Mana. Své věci si díky němu budete moct přeměnit do červené a zlaté barvy, přesně ve stylu Tonyho Starka! Třetí číslo přinese krumpáč. Ovšem krumpáč, který patří Wolverinovi! Čtvrté číslo slibuje speciální sprej s tagem Nulové války, kterým si budete moci označit svoje území! A pátý, poslední komiks, vám poskytne úžasnou a jinde nesehnatelnou nahrávací obrazovku, která vás i mezi jednotlivými bitkami vezme do světa Nulové války!

Pokud budete mít všech pět dílů a použijete jejich kódy, získáte kostým inspirovaný Nulovou válkou! Rozhodně si tak označte 8. červen ve vašich kalendářích. Komiksy jsou zkrátka ideálním doplňkovým koníčkem k Fornite, jak nám ostatně v rozhovoru prozradil šéfredaktor nakladatelství Crew.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.