Přejít k hlavnímu obsahu

To vypadá parádně! Fortnite a Marvel odhalují novou komiksovou sérii

26. 2. 2022 | 18:42 Fortnite Lifestyle
Tohle léto se fanoušci Marvelu a Fortnite mohou připravit na další nezapomenutelnou interdimenzionální bitvu s komiksem Fortnite x Marvel: Zero War #1.
obálka FORTNITE X MARVEL: ZERO WAR #1
obálka FORTNITE X MARVEL: ZERO WAR #1
Zdroj: Marvel

Po úspěchu komiksů ve spolupráci s DC Comics se Epic Games nově pouští do stejného počinu s Marvele. V nadcházející spolupráci minisérie s Fortnite se objeví někteří z největších hrdinů Marvelu, včetně Spider-Mana, Wolverina, Iron Mana a Shuri . Příběh komiksu sleduje obyvatele Ostrova, kteří jsou uzavřeni v tom, co se zdá být nekonečnou válkou a pouze jedna věc má potenciál zvrátit příliv – vykrystalizovaný fragment nulového bodu, který byl vržen do Marvel Universe. Spider-Man a Wolverine se spojí se Shuri a několika oblíbenými fanoušky z Fortnite, aby ulovili nepolapitelného Zero Sharda. Podaří se ji těmto spojencům najít včas a odvrátit katastrofu? A dokážou hrdinové reality Marvelu a Fortnite zadržet Imagined Order dostatečně dlouho, aby jim dali šanci bojovat?

obálka FORTNITE X MARVEL: ZERO WAR #1
obálka FORTNITE X MARVEL: ZERO WAR #1
Foto: Marvel

Zkušený spisovatel Marvel Christos Gage (Spider-Geddon, Avengers Academy) se spojil s kreativním ředitelem Epic Games Donaldem Mustardem a umělcem Sergiem Davilou (Captain Marvel) pro pětidílnou komiksovou minisérii s obrovskými důsledky pro oba vesmíry! Každé tištěné vydání obsahuje kód do Fortnite.

Pět čísel Fortnite x Marvel: Zero War #1 bude k dostání od června. Čtenáři, kteří si v obchodě zakoupí komiks, obdrží kosmetické předměty do Fortnite zdarma. Týden po vydání každého komiksu bude kosmetika k dispozici i v item shopu za V-bucks. Další podrobnosti, o jaké předměty se jedná, zatím nevíme.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.