Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane a xQc: Valorant „zabíjí“ svůj obsah na Twitchi, udělejte z toho víkendovou záležitost

4. 5. 2022 | 13:20 VALORANT Twitch
Komunita Valorantu je čím dál větší a větší a rozšiřují se názory, že bude nejpopulárnější streamovanou hrou, co se profesionální úrovně týče. Už teď dosahuje vynikajících výsledků, ale věří se, že čísla stále porostou. Nicméně dva známí streameři mají odlišný názor a vysvětlují proč.
Pokimane a xQc
Pokimane a xQc
Zdroj: Twitch

Po třítýdenním zpoždění se včera konečně dočkal své inaugurační epizody podcast s Pokimane a xQc . Vysílání probíhalo pět hodin a oba streameři diskutovali o široké škále témat, včetně hry Valorant, kterou oba příležitostně hrají. Protože oba působí na Twitchi, předmětem jejich konverzace byl content a zdálo se, že oba souhlasí s tím, že hra „zabíjí“ svůj vlastní obsah na platformě vlastněné Amazonem.

Diskuse podcastu se přesunula k Valorantu, když někteří chatující vyjádřili svou víru, že hra bude další „velkou věcí“ na Twitchi. Pokimane a xQc nesouhlasili s diváky, protože věřili, že budoucnost hry na platformě by mohla být znemožněna množstvím profesionálních turnajů vysílaných na této platformě. „Zatraceně nesnáším způsob, jakým VALORANT funguje na Twitchi. Tu hru k smrti miluji, ale profesionální hry streamují úplně každý den,“ vysvětlovala Pokimane. Ale mám pocit, že zabíjejí svůj vlastní content na Twitchi tím, že každý den streamují profesionální hry. Udělejte z toho víkendovou záležitost,“ doplnila.

XQc souhlasil a poukázal na podobnosti mezi Valorantem a CS:GO. Hvězda Twitche vysvětlila, že CS:GO na Twitchi vysílá každý den několik turnajů, včetně repríz předchozích zápasů, takže pro diváky je zkrátka obtížné najít streamy a zápasy, které hledají.  Obě osobnosti uzavřely diskusi o Valorantu tím, že vyjádřily své problémy s Watch Party pro profesionální turnaje, protože věří, že snižují interakci mezi diváky a streamerem.

Zdroj: Twitch
Štítky: Pokimane, xQc, Twitch, Valorant
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.